Bika augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika augusztus 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni. Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen. Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést. A Bika jegyűek hajlamosak rá, hogy na használják ki a kínálkozó alkalmakat. Ne féljen az ismeretlentől, fedezzen fel új helyeket, ismerkedjen meg új szokásokkal, próbáljon ki izgalmas új dolgokat, amelyek életreszóló élménnyel ajándékozzák meg önt. Mivel ebben az időszakban túlságosan a magánéletére koncentrál, ezért könnyen meglehet, hogy kissé elhanyagolja a munkája fontos feladatait. Augusztusban a családi kapcsolatait jellemző harmónia kompenzálni fogja a munkahelyi stresszt. Szerencsére a bika jegy szülöttei most is támaszkodhatnak a partnerükre, és a nehéz időszakokban is mindig megkapják tőlük a szükséges támogatást. Bika szeptember >>

Pénz és munka

Augusztus 18-áig önhöz áradhat a pénz, amelyet valószínűleg lakása felújítására költ, partnerével nagyon elégedettek lesznek a látottakon. Ön mindenből a legszebbet és a legjobbat választja, hiszen remek az ízlésé, lesz most ön körül néhány irigykedő, akikért meg kellett dolgoznia. A hónap legvégén rengeteg égitest helyezkedik el az ön ötödik sorsterületén, ön nem töri össze magát, hogy kapcsolatot teremtsen, de most megérzi a levegőben a szerelem illatát. Az Uránusz-Vénusz fényszögkapcsolat miatt, most van egy szokatlan, romantikus aura ön körül, amihez az ellenkező neműek nagyon vonzódnak. Használja ki azt, hogy ön most nagyon népszerű. Pénzügyi szempontból is sikerek várnak önre.

Szerelem és család

Az Újhold az Oroszlán jegyében önt szerelem tekintetében nem érinti. Viszont az ön uralkodó planétája, a Vénusz is az Oroszlán jegyében tartózkodik, és magnetikus kisugárzást kölcsönöz önnek. A hónap első napjaiban ez a bolygó kap egy feszítő fényszöget az Uránusztól, a kapcsolatok nem szoktak ilyenkor túl stabilak lenni – az okozza a gondot, hogy ön izgalmakra vágyik és jelenlegi partnerétől ezt nem kapja meg. Néhány nap elteltével minden visszarázódik a megszokott kerékvágásba, és önök turbékolnak, mint a galambok. A hónap második hetében valószínűleg elutazik nyaralni a Jupiter segítségével, szabadság és a szerelem ismét szárnyakat ad. A hónap második felében a Mars belép az ön ötödik sorsterületére, ami garantálja, hogy megkapja a szerelmet és a kalandot is.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük