Bika december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A december a munka terén a Bika számára egy pozitív periódus lesz, viszont a magánélet terén kisebb nehézségei adódhatnak. Egy rendkívül fontos döntés előtt fog állni, de bárhogy is válasszon, a családja támogatására egészen biztosan számíthat majd. Az ünnepeket békés, nyugodt, és biztonságot nyújtó környezetben fogja eltölteni. A december egy nagyon stabil, nyugodt hónap lesz. Ez az időszak ideális lesz a hosszútávú tervek szövésére, beleértve az anyagi jellegűeket is. Másrészt viszont a Bika csillagjegyűek életében családi gondok adódhatnak, ezért fontos, hogy megszerezzék az ezekben érintettek bizalmát, hogy a segítségükkel minél gyorsabban megoldhatók legyenek az esetleges problémák.

Pénz és munka

Párkapcsolati csiki-csuki állapot jellemzi a decembert, lehet, hogy régi párja mindent megtesz azért, hogy önt visszaszerezze, talán még egy külföldi útra is elcsábíthatja a békülés érdekében. Új jelentkező is akadhat bőven, az ön döntésén múlik, meddig folytatják még a macska-egér játékot. A Jupiter jegyváltása az ön kilencedik sorsterületét érinti, ami önt mindenképpen egy téli utazáshoz segíti, ez lehet egy baráti körrel való utazás is, vagy akár egy tanulmányút. Ha vannak jogi ügyei, azok most az ön számára kedvezően alakulnak. Ha publikálni szeretne, most kiadhatják műveit. Oktatási és utazási lehetőségei kibővülnek, lehet, hogy ön külföldön köszönti az Újévet.

Szerelem és család

A hónap elején a párkapcsolat tengelyén feszül a Mars-Uránusz szembenállás, amit a Vénusz old a kilencedik sorsterületről. Elképzelhető, hogyha sok konfliktusuk volt mostanában a párjával, akkor békülési szándékkal még külföldre is elutaznak. A döntés az ön kezében van! A hónap közepén, amikor a Vénusz a Szaturnusszal együttáll, megismerkedhet egy ellenkező neművel, aki nagy hatással lehet önre, a korkülönbség valószínű. A Plútó is beleszól ebbe a konstellációba, így egyszerre adott a mélység, a tartósság és a romantika.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük