Bika február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika február 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Februárban nem lesz híján kellő motivációnak, így a korábbi problémák megoldását követően megújult erővel lesz képes ismét belevetni magát a munkába. Persze azért nem árt, ha kellő időt szentel a családjára és a barátaira is, mivel ha elhanyagolja őket, akkor az félreértésekhez vezethet. Emellett az egészsége megőrzésére is szánjon kellő időt. A kapcsolatai terén ebben az időszakban ugyanazzal a hozzáállással érhet el sikereket, ami a munkája esetében is bevált. Ha szükséges, tartsa inkább a távolságot, mert megeshet, hogy az érzelmei befolyásolják majd a racionális gondolkodását. Ami a februárt illeti, a magánélete terén nem lesz túl gyümölcsöző ez a hónap. Úgy tűnik, hogy a Bika tavalyi évére jellemző nyugodt periódusa itt véget ér.

Pénz és munka

Egyre kevesebb kellemetlen fényszög éri a Bika jegyét, így ebben a hónapban több jó dologra számíthat. A magánéletében minden rendben van, a Vénusz, a Bika jegyének uralkodó bolygója jó fényszögben áll, és több év múlva is kellemes emlékek jutnak majd eszébe erről az időszakról. Hivatásában is minden rendben megy, sok hasznot ad majd a Merkúr. Különösen jó időszak következik, amikor a Mars február 14-én belép a Bika jegyébe. Sokkal frissebbé válik, és sikeresen vetheti magát bele a mindennapi életbe.

Szerelem és család

energiája a tetőpontra érhet. A párkapcsolata is érzi majd ennek jó hatását, stabilitást adhat a házasságának. Ha önnek még nincs párja, akkor vonzereje felerősödik, és megismerkedhet akár élete párjával is. Lehet, hogy az egyik ismerősének az ismerőse lesz ez a valaki, így már jobban bízhat benne.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük