Bika január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika január 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Januárban a Bika csillagjegyűeknek nem érdemes az energiájukat a karrierjük építésébe fektetni. Ebben az időszakban inkább másra ajánlott fókuszálniuk. Például szánhat némi időt a fizikuma fejlesztésére. A békében eltöltött év végi ünnepeket követően, a teste megérdemli a fokozott figyelmet, ráadásul így a stressztől is könnyedén megszabadulhat. A Bikának érdemes kihasználnia januárban a hónap kínálta lehetőségeket főként az elmúlt év eseményeinek fényében. Tanuljon a korábbi hibáiból, és ne kövesse el őket újból. Használja ki az személyisége erősségeit, a szorgalmát és felelősségtudatát a munkahelyén, de ügyeljen rá, hogy az adott helyzeteket ne agresszív fellépéssel oldja meg, és ne akarjon mindenért egymaga felelősséget vállalni.

Pénz és munka

Január első napjaiban a Hold szemben áll a Bika jegyével. Ám a Merkúr, mint az év uralkodó bolygója gondoskodni fog arról, hogy minél több sikert érhessen el. Egészségére jobban kellene figyelnie. A Mars az erő és a frissesség bolygója az ön 12. sorsterületén áll, ez kimondottan kedvezőtlen az ön számára. Sok lesz a munka, és nem lesz kedve edzésre járni. Inkább menjen masszőrhöz, szaunázni, sétáljon sokat, és ennél is több alvásra lenne szüksége.

Szerelem és család

A Vénusz és a Hold is szemben áll januárban a Bika jegyével. Lehetséges, hogy érzelmek szintjén nem úgy indul a január, mint ahogyan ön azt eltervezte. Több családi vita is bezavarhat a mindennapok nyugalmába. Próbáljon nyitottabb lenni a problémákra, most hasznos lenne, ha egyezségre jutnának. Vegye figyelembe, hogy a párjának is mély érzései vannak. Ha ön még egyedülálló, akkor természetesen van elképzelése az igaziról, és hajlamos lesz ehhez az álomképhez hasonlítani mindenkit. A hónap végén találkozhat valakivel, aki nem mindenben tud ennek megfelelni, de ne utasítsa el, nehogy megbánja.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük