Bika július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika július 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A munkahelyén júliusban kialakult új helyzet ismét a fokozott figyelmét fogja igényelni. Szerencsére a probléma nem lesz túlságosan komoly, így rövid időn belül minden megoldódik. Viszont a helyzet megfelelő kezelése révén megvillanthatja a képességeit, és kitűnhet a kollégái közül. Fontos, hogy ebben az időszakban az időjárástól függetlenül az egészségére is kellő figyelmet szenteljen. Júliusban a Bika elsősorban a kapcsolatok terén fog jeleskedni. Még azok is, akik szingliként élnek érezni fogják a természet “hívó szavát”, új emberekkel akarnak megismerkedni és szeretnének majd minél sikeresebb, eseménydúsabb társadalmi életet élni. Ennek köszönhetően önnek is számos izgalmas, “kalandos” pillanatban lehet része. A tartós, komoly kapcsolatban élők erősebbé tehetik a köteléküket párjukkal és ha úgy döntenek ez egy ideális periódus arra, hogy megtegyék a következő lépést.

Pénz és munka

A hónap nagy munkahelyi sikerrel veheti kezdetét, majd a második dekádban valami gond történik a lakásban, ami miatt szerelőt kell hívni, ez okozhat némi kellemetlenséget, valószínűleg nem kis összegbe kerül ennek a javítása. A közvetlen környezettel vagy testvérekkel sikerül jó kapcsolatot kialakítaniuk, valószínűleg a hónap végen sor kerül egy kisebb nyaralásra és lesz kit megkérni, hogy figyeljenek oda a lakásra, amíg önök távol lesznek.

Szerelem és család

A hónap eleje még nem kínálja meg szerelmi bájitallal, de a hónap közepétől több lehetősége is akad, szeretne visszajönni önhöz egy régi szerelme. Nem kellene visszafogadni, mert az akkor ért sérelmek nem múltak el még önben. Valaki más is nagyon szerezné önt meghódítani, de túlságosan rámenősnek ígérkezik, és ez önt most még zavarja. De a hónap utolsó napjaiban az önt uraló Vénusz belép az Oroszlán jegyébe, és indulhat a nagy szerelmek ideje.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika június Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 június asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük