Bika március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika március 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A március pozitív energiákkal teli periódus lesz a Bikának, ami főként a kapcsolatok terén lesz érzékelhető. Az egyedülállók előtt kiváló lehetőségek nyílnak majd új ismeretségek megkötésére. Ne féljen időnként kimozdulni, és szórakozni menni. A munkája tekintetében sem kell ezidőtájt sem miatt aggódnia, így kicsit akár visszavehet a tempóból, mivel a megkettőzött erőfeszítéseknek ebben a periódusban nincs sok értelmük. Ez a hónap kifejezetten kedvező lesz a Bika számára a karrier szempontjából és a munkaadók is jobban fogják értékelni a szorgalmasan, tisztességesen dolgozó alkalmazottak munkáját. Márciusban kimondottan kitűnik majd a munkatársai közül a teljesítményével, de ne próbáljon meg hasznot húzni a helyzetéből, hiszen senki sem szereti a túlságosan nagyképű, törtető embereket. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy néhány ellenséget is szerez magának. A többletenergiáját próbálja meg sportra fordítani: például próbálja ki a squash-t.

Pénz és munka

A Merkúr március 5-től hátráló mozgásba kezd a Halak jegyében. Sajnos most nehezére esik, hogy kitartóan dolgozzon vagy küzdjön az álmaiért, emiatt néhány tervével kudarcot vallhat. A Halak jegyében a Merkúr felerősíti önben az intuíciót, és ez most egy igazi kincs lesz az ön számára. Segít abban is, hogy ne valljon kudarcot egy üzletben, amit valaki ajánl önnek.

Szerelem és család

Az ön szerelmi területét uraló Merkúr a hónap második felében hozhat megpróbáltatásokat a szerelmi életébe. Ám ön erős, és bármit meg tesz azért, hogy boldog legyen. Ehhez viszont meg kell őriznie a nyugalmát. Kitartását megjutalmazzák az égiek, és főleg az ön párja, és a márciusi hónap lényegében harmóniában telik el a párkapcsolatában. Ha ön még egyedülálló: sajnos a szerelmi ügyek nem mennek olyan simán, mint szeretné. Ne adja fel, ne szomorodjon el, így is, úgy is eljön az a bizonyos nagy ő.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük