Bika november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika november 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A novemberi időszak a Bika számára a munka terén számos pozitív fejleményt tartogat. A kiváló kommunikációs készségeinek köszönhetően könnyen alakít ki olyan gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat, amelyek a cége számára jelentős mértékű anyagi bevétellel járnak. Az elért sikeri nem maradnak észrevétlenül, csak ne hagyja, hogy a dicsőség a fejébe szálljon. Novemberben újabb változás következik be a bolygók állásában, ezért fontos, hogy legyen óvatos, nehogy kisebb baleseteket szenvedjen; például házimunka vagy sportolás közben. Legyen mindig körültekintő, így elkerülheti a veszélyes élethelyzeteket. Ezt követően a Bika jegy szülötteire egy jóval nyugodtabb időszak vár, ami nem csak a magánéletüket fogja jellemezni, hanem a munkahelyi kapcsolataikat is.

Pénz és munka

Az egész hónapot az határozza meg, hogy párkapcsolatát végre rendezni tudja, lehet, hogy csak átmenetileg, de ez önnek több szempontból is fontos. Egyrészt szereti ezt az embert, másrészt, ha önök házasok, akkor azért sem gondol a szakításra, mert ön egy házasságot felbonthatatlan egyezménynek tart. A hónap végén még akadnak nézeteltérések, meglátjuk, hogy mennyire van türelme… A munkahelyén viszont nagyon meg vannak önnel elégedve. Még egy tanulmányútra is elküldenék.

Szerelem és család

Egész hónapban sok bókot kap, amitől visszanyeri az elmúlt időszakban kissé megtépázott önbizalmát. A közelmúltban ugyanis válságba kerülhetett a párkapcsolata. Rengeteg társasági eseményre jár, ismerősökkel, barátokkal veszi magát körbe. Valakivel rövid időre el is indulhat egy románc, de a viszony nem tud kiteljesedni, mert ön a régi szerelmére vár. Az illető a hónap közepén valószínűleg jelentkezik is, november 20. körül újra kezdhetik a kapcsolatukat. Egyedülállóként ez idő tájt megismerkedhet valakivel, aki mellett újra átélheti a szerelmi lángolást. A Skorpióba lépő Mars tartós kapcsolatot jelez.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük