Bika október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Ha valamilyen belső probléma gyötri, akkor jó, ha kellő távolságot tart másoktól ebben az időszakban, mivel ezzel gonddal önnek kell megbirkóznia. Miután túl lesz rajta, jóval erősebbé válik majd a személyisége. Az így szerzett többlet energia révén pedig már semmi nem állhat az útjában Októberben. Egy önhöz közelálló személy, akiben teljes mértékben megbízik, a segítségére lehet Októberben a dilemmája megoldásában. Ez a személy lehet a partnere, az egyik közeli hozzátartozója, sőt akár a legjobb barátja is. Együtt megtalálják a megoldást a problémára, aminek köszönhetően hatalmas kő esik majd le a szívéről. Innentől kezdve már semmi sem állhat a bika jegyűek útjába, és egy újabb sikerekben gazdag, időszak köszönt be a karrierjükben.

Pénz és munka

A hónap első hete békében és sok munkával telik, aztán lesz egy kis szóváltás, ha éppen beszélnek a partnerével, olyan, mintha kötélhúzást játszanának: önnél van a retrográd Uránusz, aki azt mondja, „szerelem, vagy függetlenség”, a partner életterületén pedig a Skorpió-Merkúr, aki nem szól, inkább nyomoz… A hónap közepén fegyverszünetet kötnek, romantikus estéket töltenek együtt. Harmadik héten egy apróbb betegség ütheti fel a fejét, vagy túl sokat dolgozik, mindenesetre kimerült. Aztán a hónap legutolsó napjaiban újabb konfliktusok várhatóak a párkapcsolatában, mert már nagyon feszültek mindketten. Tudatosan kell törekedni az összetartozásra, csak az éretlen kapcsolatok nem élik túl ezt az összevisszaságot.

Szerelem és család

A hónap elején csak belül puffog, nem bírja már ezt a kényszert elviselni, párkapcsolata – ha még van -, igencsak rosszul áll, mert a Vénusz a hatodik sorsterületén áll, ez önt sértődékennyé teszi. A második dekádban javuló tendencia mutatkozik, igaz csak rövid időre, ugyanis az Uránusz az ön első sorsterületéről szembenáll a Vénusszal, aki már a Skorpió jegyéből mutogatja karmait… Pillanatokon belül egymásnak feszülnek és ön az, aki maga után becsapja az ajtót. Ha egy régi, megalapozott kapcsolatról van szó, rövidesen kibékülnek. De az új, friss kapcsolatok amilyen gyorsan jönnek, már mennek is.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük