Bika szeptember Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 szeptember asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Bika szeptember 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Szeptemberben a Bika jegy szülöttei kapcsolati téren tökéletes harmóniára számíthatnak. A csillagok állása alapján ebben az időszakban kimondottan jó lesz a légkör és a hangulat a családjában. Ennek előnyeit a későbbi komoly problémák megoldásához, és a jövőbeni tervek megvalósításához is felhasználhatja majd. Ha mégis idegesnek érezné magát, akkor valamilyen kézzel végzett, fizikai munka révén könnyen megnyugodhat. Szeptemberben egy váratlan lehetőség felborítja a Bika magánéletét korábban jellemző harmóniát. Ez egy olyan komoly lehetőség lesz, amit kár lenne kihagyni, viszont több oldalról is meg kell vizsgálnia, és el kell döntenie, hogy képes-e meghozni a vele járó áldozatokat. Megtörténhet, hogy a döntése miatt eltávolodnak öntől a közvetlen környezetében lévő emberek. Legyen óvatos, nehogy ez hatással legyen a munkahelyi kapcsolataira is.

Pénz és munka

Ebben a hónapban nincs önnél szerencsésebb ember, már ami a szerelmi életét illeti! Több planéta az ötödik sorsterületén tartózkodik, ha ön kapcsolatban él, akkor most nagy boldogság fémjelzi ezt az időszakot. Ha egyedülálló, akkor a csillagok gondoskodnak arról, hogy ez a továbbiakban ne maradjon így. A hónap közepén munkahely-változtatáson töri a fejét, jobb lenne, ha nem tenné meg, mert nehéz lenne beilleszkedni az új közösségbe. Az utolsó napokban némi egészségügyi gondjai lehetnek légutak, nyaki régiók vagy vese területén.

Szerelem és család

A szerelmet tekintve ennek a hónapnak ön lesz a főszereplője, az összes szerelmet képviselő planéta az ön ötödik sorsterületén tartózkodik a megbízható Szűz jegyében, melyet a Szaturnusz támogat. Nagy boldogságnak lehet részese, ha elfogadja, hogy partnere dolgosabb és kissé karrierista, és nem tudja minden szabad percét önnel tölteni, ugyanis önön kívül van egy másik szenvedélye, a munka.

Ellenőrizze is

Post Image

Bika október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Bika témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük