Halak augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Halak augusztus 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az augusztus beköszönte komoly volumenű változásokat hoz majd az Halak csillagjegyben születettek életében. Kedvező fejleményekre számíthat a karrierje és a magánélete terén is. A szingliként élők lelkében gyengéd érzelmek ébredhetnek fel, amelyeket szívesen osztanak majd meg egy arra méltó személlyel. Ez a hónap ideális lesz arra, hogy végre rálelhessen a lelki társára is, akivel átélheti a tökéletes harmónia meghittségét. Ha támogatásra lenne szüksége ebben az időszakban, akkor ne féljen segítséget kérni a környezetében élőktől. Bárki szívesen fog segíteni önnek, ha megígéri hogy később szükség esetén viszonozni fogja. Legyen szó akár a kollégáiról, a barátairól vagy a főnökéről, mindenki az ön rendelkezésére fog állni, ha segítségre szorul ebben a periódusban. Augusztusban, a halak csillagjegy szülöttei olyan erős, pozitív energiát fognak sugározni magukból, aminek köszönhetően az élet minden területén sikeresen boldogulnak majd.

Pénz és munka

A hónap közepéig ön valószínű nem megy szabadságra, ez nem azt jelenti, hogy halálra fogja magát dolgozni, de talán elvállalt egy ügyeletet, szóval a munkahelyén fog maradni, ahol remekül érzi magát. Nincs is egyedül, talán már ekkor elindulhat egy liezon, amely 30-a környékére egy teljes értékű kapcsolattá válhat, mert a Szűz jegyében elhelyezkedő Újhold megújítja az ön párkapcsolati nézeteit. Egyéb égitestek is segítségére lesznek az ön hetedik sorsterületén. Ön végtelenül odaadó tud lenni, ha meghódítja valaki, szinte önmagáról is megfeledkezik.

Szerelem és család

Jó jel, hogy a Merkúr a Rák jegyében már megkezdte előre mozgását. Az a konfliktus, ami eddig uralta a helyzetet, mára már csak a múlté. A hónap közepén a Mars belép az ön hetedik sorsterületére, ez e konstelláció hozhat önnek szerelmet, de az illető nem elég finom lelkű önnek. 21-én a Vénusz a Szűz jegyébe lép, ön ekkor már nyitott a szerelemre, és ezen a napon a Jupiter ura trigonban áll a Merkúrral, a hatodik sorsterületén: valószínűleg egy kollégája fogja önnek a szépet tenni, a döntés önnél van.

Ellenőrizze is

Post Image

Halak november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük