Halak december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Halak december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Decemberben a Halaknak csillagjegy szülötteinek nem igazán lesz lehetőségük lazítani a munkahelyükön. Viszont szerencsére, nem is kell semmi miatt aggódniuk. Ha tartja a lépést a kollégáival, akkor egyáltalán nem lesznek munkahelyi gondjai. Viszont a karácsony megtervezésére csak a hétvégéi lesznek alkalmasak. Fontos, hogy az egészségét se hanyagolja el, és ezekben a hideg napokban ne becsülje alá a betegségek megelőzésének fontosságát. Azok a halak, akik még nem találták meg a lelki társukat, remekül szórakozhatnak és flörtöléssel tölthetik a szabadidejüket decemberben. Még ha nem is lesz tudatában, olyan kisugárzása lesz ebben az időszakban, aminek az ellenkező nem képviselői képtelenek lesznek ellenállni, így nagyon könnyen tud majd új kapcsolatokat kialakítani. A horoszkóp szerint a karácsonyi időszakot békében és harmóniában fogja eltölteni a családtagjai körében.

Pénz és munka

December hónapban nagy lesz a jövés-menés ön körül, friss energiát kap a hosszú távú célok megvalósításához. Baráti köre megnövekedhet, a Jupiter tizenegyedik életterületére lépése során, több segítő ember veszi most körül. Különösen élvezheti a jövőre való céljai kigondolását, persze a megvalósulás még várat magára. Csatlakozhat csoportokhoz, külön öröm lesz megosztani a közös eszméket és élményeket. Vállalkozása bevétele most emelkedni fog, ezt a Bak-újhold is támogatja, lehet bontani a pezsgőt!

Szerelem és család

Friss kapcsolatot jeleznek a bolygók, a szerelmi lángolás nagyon sokáig tart önben és nagyon úgy tűnik, a vonzódás kölcsönös. Mivel a Jupiter, Vénusz és a Mars energiái találkoznak, akár eljegyzés is várható. A Neptunusz, az ön másik uralkodó planétája szintén csak jó fényszöget kap, méghozzá a Szaturnusztól, ami szintén a tartósság mellett szól. Csodálatos évzárása lesz önnek.

Ellenőrizze is

Post Image

Halak november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük