Halak március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Halak március 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A március a karrier szempontjából egy kifejezetten mozgalmas időszak lesz a Halak számára. Izgalmas üzleti lehetőségek nyílnak meg ön előtt, viszont komolyan fontolóra kell majd vennie, hogy valóban megéri-e foglalkozni velük. Emiatt persze némi dilemmával fog szembesülni, ezért ha nem tud döntésre jutni, akkor nyugodtan kérje ki a munkatársai, vagy egy önhöz közelálló barátja tanácsát. A március beköszöntével rendkívül fontos, hogy a halak csillagjegy szülöttei kellő figyelmet szenteljenek a családtagjaikra és a közeli barátaikra. Ne csak a munkája töltse ki ebben az időszakban az életét, szánjon rá pár napot a pihenésre, feltöltődésre is. Könnyen elterelheti a figyelmét a munkahelyi problémákról, ha kirándul egy kicsit a természetbe, vagy ha együtt tölt egy romantikus vacsorát a kedvesével. Ebben a periódusban a csillagok állása pozitív hatású lesz az egészségi állapotára.

Pénz és munka

A 2023-es év uralkodója március 5-től hátráló mozgásban lesz a Halak jegyében, a Vénusz átlép a Vízöntő jegyébe, és a Mars sem kedvez önnek. Ebben a hónapban összeszorított fogakkal kell előre lépni! Ne most kezdjen bele új hobbikba, minden erejére szüksége lesz a napi feladatok elvégzéséhez! Önnek nagyon jó az intuíciója, de most hátráló Merkúr képes félrevezetni önt – legyen nagyon megfontolt a döntéseiben!

Szerelem és család

A Nap és a Neptunusz egy ideig együtt fognak állni a Halak jegyében. A hónap első fele szenvedélyes szerelemmel telik, viszont a további részében inkább a gyakorlati dolgokra helyeződik a hangsúly a házasságában. Komoly pénzügyi kérdéseket kell együtt helyre tenniük. Milyen jó, hogy az ön párja nem csak a szerelme, de a társa is. Ha ön még egyedülálló, a szerelem helyett egészen másra, pontosan a pénzügyekre kellene koncentrálnia. Bár a párkeresésben nagyon is jókat ígérnek a bolygók, ön maradjon megfontolt, és sokkal higgadtabb.

Ellenőrizze is

Post Image

Halak október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük