Halak október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Halak október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Ez a periódus egy kimondottan pozitív időszak lesz a Halak számára a karrier szempontjából. Nyugodtan végezheti a teendőit a munkahelyén, és kissé még vissza is vehet a tempóból. Persze, ha előléptetésre vágyik, akkor érdemes aktívan tevékenykednie, és kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Ha szükséges, akkor nyújtson segítő kezet a kollégáinak, vagy vegye át egy új projekt irányítását. Októberben a halak csillagjegy szülöttei kisebb problémákkal találhatják magukat szemben a párkapcsolatukban. Ezek a gondok jelentéktelenek, így elég könnyen képes lesz majd megoldani őket. Annyit kell csak tennie, hogy rendezi a prioritásokat az életében és nem teremt új alapot a további vitáknak. Ha így tesz, akkor rövid időn belül visszatér a béke és a harmónia a kapcsolatába. Természetesen ne feledkezzen meg ez idő alatt se a fizikai kondíciójáról, és sportoljon annyit, amennyit csak lehet.

Pénz és munka

A Jupiter és a Neptunusz kellemetlen fényszögben állnak, éri is csalódás rendesen, testvéreivel sem számíthat együttérzésre és hát a munkahelyén is sok riválisa van, többen áskálódnak ön ellen. Az ön számára ez ismeretlen fogalom, mert ön annyira nagyvonalú, hogy nem is érti az ilyen magatartást. Szerencsére a hónap végén a szerelemben szerencse érheti, akár még külföldre is utazhat.

Szerelem és család

Az ön két uralkodó bolygója a hónap elején kvadrátot alkot, ez nem segít egy kapcsolat elmélyítésében, mert a csalódás garantált, és az ön érzékeny lelkivilága nehezen teszi magát túl azon, ha cserbenhagyják. A hónap közepe a sebei nyalogatásával telik. Viszont 20-án egy nagy trigon alakul ki a Víz-elemben és ez nagyon romantikus napokat ígér, mivel a Szaturnusz is bekapcsolódik a trigonba: ez egy kapcsolat elmélyülését mutatja.

Ellenőrizze is

Post Image

Halak szeptember Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 szeptember asztrológiai horoszkópja – Halak témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük