Kos április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos április 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Áprilisban a Kos jegyűek egy rendkívül sikeres időszak elé néznek. Ekkor világossá válik majd, hogy a kemény munka tényleg megéri, hiszen komoly előrelépést hozhat a karrierépítés terén, amennyiben ez a cél lebeg az ön szeme előtt. Konfliktushelyzet esetén érdemes ragaszkodni a saját álláspontjához. Ez különösen igaz olyan esetekben, ha például társasági körben, nyilvánosan szembesül konfliktussal, ahol az ön reputációja a tét. Az április beköszöntével nyugodtabb időszak vár önre. Ami a munkáját illeti, összevetve a korábbi hektikusabb, mozgalmasabb időszakkal és eseményekkel, jóval passzívabb, nyugodtabb periódus vár önre. A Kosnak lehetősége nyílik rá, hogy ezt a hónapot a jól megérdemelt pihenéssel tölthesse, ezért ha lehet akkor utazzon el a családjával egy kisebb vakációra, vagy wellness hétvégékre, hogy minél jobban feltöltődhessen.

Pénz és munka

A Nap már a Kos jegyében áll, a Mars pedig tovább lépett az Ikrek jegyébe. A hónap közepéig nem sok minden történik, ami igazán előre mutató lenne. Szerencsére a Mars az Ikrek jegyében az ön számára jól áll, és legalább elűzi a borús gondolatokat. Április 20-tól már sokat javul a helyzet. A Vénusz és a Mars kapcsolata a szerelmet felfokozza. Partnerkapcsolata kivirul, ha pedig egyedülálló, izgalmas találkozókban lehet része. Ami a hivatását illeti, ettől kezdve minden könnyebben fog menni.

Szerelem és család

A Vénusz, a szerelem planétája, az ön gondokat jelző sorsterületén vonul át. Így előfordulhatnak veszekedések ön és a párja között. Amikor már elvonulnak a viharfelhők, minden szépen rendeződik, és az éjszakák is szenvedélyesebbé válnak. Ha ön még egyedülálló, akkor sok elismerő pillantást tapasztalhat, de igazán átütő változásra csak nyáron számíthat.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük