Kos december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A csillagok állása szerint a Kos jegyben születettek az év végén egy kifejezetten békés időszakra számíthatnak. A biztonságos otthoni környezetben fantasztikusan jól fogja érezni magát. A December a szerelem szempontjából is egy ideális időszak lesz, aminek köszönhetően az egyedülállókat akár még a lelki társukkal is összehozhatja a sors. Ebben a periódusban optimizmust és pozitív energiákat fog sugározni magából, amivel még inkább magára vonja majd a környezetében lévő többi ember figyelmét. A december remek időszak lesz a Kos jegyűek számára az emberi kapcsolatok terén. A csillagok állása szerint az ebben a periódusban kötött kapcsolatok tartósak lesznek. A környezetében élő emberek megosztják önnel a gondolataikat és új élményekkel gazdagítják az életét. A munkahelyén legyen óvatos, és ügyeljen rá, hogy még viszonylag jelentéktelennek tűnő hibákat se kövessen el.

Pénz és munka

A Jupiter 2-án, hétfőn átlép a Bak jegyébe, ez az ön tizedik sorsterülete, azaz a karrier területén hozhat kiemelkedő változást. A legalkalmasabb idő egy státusz megszerzéséhez, kinevezés, szakmai sikerek jellemzik ezt az időszakot. Kezdhet önálló vállalkozásba, az is sikerrel jár. Tekintélyes személyek, befolyásos emberek segíthetik szakmai előmenetelét, de természetesen mindezt saját munkája gyümölcsként könyvelheti el. Az Uránusz a második életterületről segíti anyagi formában is. Lehet, hogy a december még csak az előkészületeket jelenti, mert a karácsonykor bekövetkező Újhold együttáll a Jupiterrel, így az igazi kezdet, kinevezés átcsúszhat az utánra, de ön már siker biztos tudatában várhatja az Újévet.

Szerelem és család

A szingli Kosra a hónap elején rengeteg kaland vár, és nagyon sok szenvedélyes élmény, mert a Mars a Skorpióban jár, és kedvező fényszögeket kap. Elképzelhető, hogy felettesével kerül szerelmi kapcsolatba, ami nagyon kellemes, de nyilvánosságra nem hozható. A hónap közepén újabb titkos kalandba bonyolódik, amit szintén titokban kell tartani, mert az illető nem független, ennek ellenére a kapcsolat megmarad, mert a Plútó-Vénusz együttállása biztosítja a szerelmi lángolást. Ha ön házas, most nem a kapcsolatuk lesz a fókuszban, és a hűség próbáját is ki kell állniuk.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük