Kos Horoszkóp 2023 – pénz, munka, család

Jó hírünk van, a csillagok előrejelzése szerint ugyanis 2023 nagyon szerencsés lesz a Kos szülött számára, és végre minden egyes pillanatot teljes egészében meg fog élni. Szórakozás, játék, kreativitás, romantika, önkifejezés – mind-mind kulcsszavak lesznek ebben az évben. Összességében ez az év a pozitív önértékelés éve lesz, ám ahhoz, hogy ez bekövetkezzen, sokkal több fegyelemre, rendre lesz szüksége.
Horoszkóp Kos 2023 – olvassa el a cikkben. Itt horoszkópot talál a témákról: szerelem, család, kapcsolatok, egészség, szépség, karrier, pénz, munka és még sok más.

Horoszkóp Kos 2023 – pénzügy és karrier

Minden Kos jegyűnek egy változásokkal teli évre kell számítania. A Horoszkóp 2023 az évben erősen próbára teszi majd türelmüket és az ellenállóképességüket; ennek a tapasztalatnak köszönhetően azonban csak még bölcsebbé válnak, mint valaha. Ennek a Mars által uralt tüzes jegynek szülöttei fokozott nyomásra számíthatnak mind a munkahelyen, mind a magánéletben.Az év elején gyengének érezheti magát, de a munka és a magánélet terén minden a régi marad. Úgy érezheti majd, hogy el kell szigetelnie magát ahhoz, hogy átértékelje életútját és az eddigi döntéseit. Ne féljen egy kis időt fordítani Önmagára. A Kos Horoszkóp 2023 az Ön oldalán áll.2021 tavaszi hónapjai alatt a Kos különösen intenzíven él majd át mindent. Ez lehet áldás és átok is – a jó érzések erősek lesznek, de a rosszak szintúgy; ezért számíthat arra, hogy sokszor túlérzékeny lesz. Ennek eredményeképp nem lesz gondja azzal, hogyan közvetítse gondolatait és érzéseit, és ez problémamentessé teszi az Ön és szerettei között lévő kommunikációt. A nyár folyamán nehezére esik majd egy helyben maradni. A Horoszkóp 2023 szerint utazás és kaland vár Önre – úgyhogy ne is számítson arra, hogy unatkozni fog. Egy új szerelem is lehet a láthatáron, de vigyázzon, az Uránusz elhelyezkedése a Bikában fordulatokat hozhat a kapcsolatok terén. Épp ezért legyen óvatos és tartsa magát távol. Ha nem bízik ebben az illetőben, akár meg is sérülhet.Az év második felének eljövetelével, a Kos igencsak elfoglalt lesz. A munka terén sok felelősség hárulhat majd rá, de egy kis türelemmel mindent kezelni tud. Kerülje el a meggondolatlan döntéseket, melyeket később megbánhat. Vágyat érez majd a szellemi növekedésre. Könnyedén magába szívja majd az információkat, így legjobb, ha ezt az időszakot az önismeretre és a személyes fejlődés egyéb formáira fordítja.A 2023-as egész éves rohanás után úgy érezheti, hogy muszáj elrugaszkodnia a valóságtól. A Szaturnusz a Szűzben való elhelyezkedése miatt szorongás és kétségek járhatják át. Ezért ne habozzon megragadni minden lehetőséget arra, hogy a fantázia világába meneküljön. Azonban a horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne hagyjon ki semmilyen esélyt a továbblépésre, csak mert fél szembenézni a valósággal.

Szerelem

2021 első néhány hete jelentős változást hoz a kapcsolatok terén, amire lássuk be, nagyon nagy szükség van már, ugyanis az utóbbi időben volt része bőven bonyolult kapcsolatokban, vagy homályos szerelmi ügyekben. Asztrológiai szempontból márciusban beköszönt az életébe egy egészen őszinte és tanulságos időszak, melyben nagyon nagy jelentőséget kap a kommunikáció. Figyeljen a környezetében lévő szerelmes párokra, közeli barátokra, mert általuk folyamatos ösztönzést kaphat arra, hogy kulcsfontosságú változásokat eszközöljön a saját kapcsolataiban. Ezáltal talán megérik arra is, hogy szilárd, hosszú távú kötelezettségeket vállaljon a partnerével szemben. Az év nagy része a kulcsfontosságú érzelmi döntések meghozataláról és a múlt hátra hagyásáról fog szólni.
A szingli Kos szülöttek várhatóan ebben az évben megkérdőjelezik az otthon biztonságát és az érzelmi kényelmet. Talán rájönnek arra, hogy – bár idáig nem akartak komoly kapcsolatot kialakítani – egészen másként éreznék magukat, ha lenne mellettük egy szerető társ. A bolygók állása arra utal, hogy hamarosan nagy változások, életmódbeli döntések, vagy egészen új társadalmi szokások kialakítása várható, így egyáltalán nem lehet azon csodálkozni, hogy még a nagy Ő is kilátásba kerül. Mindenképpen kerülje azonban a régi, nem működő kapcsolatok újra kezdését, vagy a potenciális szerelmi partnerek meggondolatlan megítélését.

Horoszkóp Kos 2023 – család

2021-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.
Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. Az elvetett magok mindig kicsíráznak, az ápolásukról, a metszésükről neked kell gondoskodnod. Rajtad múlik, mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad támasszá válsz-e.
Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére, s javul-e a helyzeted, gyarapodsz-e, fejlődsz-e – akár anyagiak, szerelem, karrier vagy épp tanulás terén.

KOS horoszkóp 2023

2021 minden területen mozgalmas lesz számodra, izgalmakkal teli hónapok várnak rád, viszont Koshoz méltó módon kell viselkedned. Az új kihívásokra mondj azonnal igent, akkor is, ha túlságosan nagy falatnak tűnnek számodra. A régi ösvényeket kitapostad, új utakat kell keresned. Ne rémülj meg a komoly kihívásoktól, vagy egy külföldi úttól, mert minden a te javadat szolgálja! Alkalmanként véthetsz egy-két hibát, ám gyorsan észreveszed ezeket a bakikat és ki is javítod mindet.
Uránusz és Plútó nem nyugszanak, ez erősen kihat a mindennapjaidra, 2023-ban ez a kölcsönhatás csak tovább erősödik. Márciustól könnyebben megtalálod a számításaidat, végre hasznosnak érzed majd magad. Az égiek lángra lobbantják benned a tüzet, s remek emberi kapcsolatokat tudsz majd kiépíteni – legyen szó barátságról, üzleti jellegű kötelékekről, vagy akár az új szomszédról. Nem lesz időd unatkozni, sosem leszel egyedül, sőt szinte harcolnod kell azért, hogy egy kis nyugalmat teremts magad körül, s békére lelj. Engedményeket kell tenned különféle kapcsolataidban, hogy megőrizhesd azokat, sőt erőfeszítésekre lesz szükség, hogy tovább fejlődhessenek. Természetesen, ha azt észleled, hogy valami nem működik, és a jó szándék ellenére sem javul valakivel a viszonyod, akkor annak bátran és gyorsan vess véget. Egy ajtó becsukódik, egy pedig kinyílik – tartja a mondás.

Munka & Anyagiak

Kissé szokatlan egy Kos szülöttől, de 2023-ban kevésbé fektet nagy hangsúlyt a karrierjére. Viszont sokkal tudatosabban cselekszik ezen a téren is. Valószínűleg új üzleti célokat tűz ki maga elé, de középpontban mindig is a felelősség megosztása, a másokkal való kölcsönös együttműködés, valamint annak megértése áll, hogy az egyik dolog miként táplálja a másikat. Ezek pedig nagy szerepet játszanak majd a biztonsága és pénzügyi stabilitása szempontjából.

Egészség

A Kos szülött maximálisan kiélvezheti az évet, ugyanis nem lesz panasza az egészségére. Nagyszerű évre számíthat, melynek során próbál jobban vigyázni saját magára, odafigyel testének egészségi állapotára, a testi-lelki jóllétére. Ennek kapcsán több testmozgást fog végezni, mint általában, és nem hagy fel az egészséges táplálkozási szokásokkal sem. Testére nagyobb kedvességgel és türelemmel tekint, jobban megérti annak jeleit és igényeit. Még az is lehet, hogy gyakrabban látogat el az orvoshoz a szokásos rutin ellenőrzésekre, vagy úgy dönt, hogy néhány kedvező változtatást iktat be az életmódjába. Egyetlen gyenge pontja lesz csupán, ez pedig a csontozata. Ezért fontos, hogy a balesetek elkerülése érdekében a hideg évszakokban mozogjon óvatosabban, illetve az, aki reumás, ízületi problémákkal küzd, ne hagyja soha figyelmen kívül a szakorvos tanácsait.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük