Kos július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos július 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A év második felének beköszöntekor a dolgok állása lényegesen kedvezőbb lesz az életében. A munkahelyi problémái megoldódnak, és ismét azokra a tevékenységekre fókuszálhat, amelyek örömet okoznak önnek. Érdemes például a természetbe kirándulnia és élvezni kicsit a szabadság felemelő érzését. A Kos jegyűek ebben a periódusban a kapcsolataik esetében is a pozitív energiák felszínre kerülését fogják megtapasztalni. Ismét egy olyan időszak jön, amikor megcsillogtathatja minden képességét. Keményen és makacsul fog küzdeni a célja elérése érdekében, ami alapvetően egy pozitív dolog, viszont óvakodjon a túlzott erőszakosságtól és nem szabad megtagadni a segítséget, tanácsadását azoktól, akik rászorulnak az ön segítségére. Júliusban a Kosnak fokozottan kell ügyelnie az egészségi állapotára is, ezért tartson időnként szünetet is és adjon önmagának elegendő időt arra, hogy megszabadulhasson az önt ért stressztől.

Pénz és munka

A hónap elején a családi ügyek kötik le a figyelmét, akár egy lakásfelújítás keretében, vagy pedig megbeszélik közösen a család többi tagjával, hogy mi az, amelyen az otthonukban, vagy közös életükben változtatni szeretnének. A Mars ötödik sorsterületen való átvonulása miatt adódhatnak most a gyerekneveléssel problémák. Ha ön egyedülálló, akkor a hónap közepétől lehetősége lesz ezen változtatni. A hónap vége felé egy külföldi út veheti kezdetét, ez lehet szabadság vagy munkaút, olyan országba mehet, ahol valaha járt már.

Szerelem és család

A hónap elején két planéta is tartózkodik a szerelmet jelző életterületén, de ez még 10-e magasságában megszakadhat, a téves kommunikáció miatt. Ön nem sokat búslakodik, azonnal beleveti magát a társasági életbe, több hódítást is maga mögött tudhat, de ezek csak tiszavirág életű kapcsolatok. A hónap utolsó dekádjában először a Nap, utána a Vénusz is belép az szerelemért felelős sorsterületére, és a Hold is a Kos jegyébe. Ezt egy heves tranzitot egy drámai és izgalmat sugárzó személy megjelenése koronázza, amit a Jupiter is megtámogat a kilencedik életterületről. Önök azonnal egymásba habarodnak, amit lehetséges, hogy egy gyors külföldi nyaralással igyekeznek megünnepelni.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük