Kos június Horoszkóp 2021

Az állatöv jel 2021 június asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos június 2021 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A horoszkóp szerint júniusban a munkahelyén problémákkal szembesülhet, ezért a nyaralásról ezidőtájt nem érdemes álmodoznia. Bár ez a hónap a munka terén meglehetősen hektikus periódus lesz, viszont a Kos jegy szülöttei új kapcsolatokra tehetnek szert, sőt, akár még egy potenciális partner is színre léphet az életükben. A fokozott figyelem kimondottan jót tesz az egójának, viszont nem árt számításba vennie, hogy ez a bizonyos személy valóban megéri-e az esetleges bonyodalmakat. Minden kos jegyűnek érdemes nyitott szemmel járnia a világban, mert olyan érdekes, izgalmas események várnak rájuk, amelyeket kár lenne elszalasztani. A kapcsolatok terén júniusban is jelentős sikereket könyvelhet el, élvezheti a flörtölés szabadságát a forró nyári éjszakákon, és meghitt, gyengédséggel teli pillanatokat élhet át. Ha a megfelelő személy társaságában tölti el az idejét, akkor még csodálatosabb lesz ez az időszak.

Pénz és munka

A hónap azonnal ünnepléssel kezdődhet, valószínűleg kötött egy remek üzletet, aminek egy részét már előre elköltötte. Szerencsére viszonylag nagy mennyiségű pénz áramlik egész hónapban… 16-ától van egy kellemetlen Mars-Merkúr együttállás, ami miatt az úttesteken balesetveszélyes helyzet alakulhat ki, legyen óvatos! Majd a Hónap végén ismét túl sokat költ, lehet, hogy már egy tengerparton tengeti napjait.

Szerelem és család

Az ön uralkodó planétája, a Mars egész hónapban az érzékeny Rák jegyében tartózkodik, ez önt erős szexuális érdeklődéssel látja el. Nagyon fontos lenne az ön számára, hogy a párja kimutassa az érzéseit, vonzalmát, különben könnyen máshol kereshet vigasztalást… A szingli Kosnak romantikus kapcsolatra június második dekádjában van esélye, egy nagyon szenzibilis személlyel. A hónap közepétől már mások előtt is felvállalt kapcsolatról lehet szó.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük