Kos május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos május 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A május hónap kínálata lehetőségek ideálisak lesznek karrierje építéséhez. A Kos csillagjegy szülöttei jó, ha ebben a periódusban a magánélet terén némileg visszafogják magukat. A komoly párkapcsolatban élőknek azért nincs okuk az aggodalomra, mivel ebben az időszakban bizton számíthatnak a partnerük megértésére és támogatására is. A még friss kapcsolatban élők esetében viszont az egymás iránti figyelem hiány kisebb-nagyobb problémákat okozhat. Májusban, a tavasz legszebb hónapjában jelentős mértékben megnő a személyes kapcsolatok iránit igénye. A szinglik számára kiváló időszak ez a lelki társuk megtalálására. Ebben a periódusban a csillagok állása nagyon kedvező lesz az ön számára az új kapcsolatok kialakításához. A tartós kapcsolatban élő kosok párkapcsolatát a tökéletes harmónia fogja jellemezni.

Pénz és munka

Május első napjai még tartogatnak az ön számára egy kis kommunikációs félreértést, ami feszültséget is okoz önnek. Szerencsére a Mars, az ön uralkodó planétája a Jupitertől és a Merkúrtól kiváló fényszögben helyezkedik el, így ön megtalálja azt a pénzforrást, amivel tudja biztosítani az életviteléhez szükséges anyagiakat. A hónap elején egy-két hódítás is becsúszik, de ezek nem egy életre szólnak. Május közepe egy külföldi baráti kiruccanást is tartogat önnek, amitől kifejezetten feldobottnak érezheti magát.

Szerelem és család

Május második hetében ön komoly kapcsolatra számíthat, ugyanis a két szerelmet jelző planéta, a Vénusz és a Mars egymással kellemes fényszöget alkotnak és ezt még a Jupiter is megtámogatja. Lehet, hogy el is utaznak még ebben a hónapban külföldre, mert a Jupiter a kilencedik sorsterületről jelöli a közbenjárást. Ha ön házas, akkor kapcsolatuk most igen harmonikusan működik, úgy, mint szerelmük hajnalán, a külföldi nyaralás így is megvalósul.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük