Kos november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos november 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A novemberben a Kos jegyűek ismét egy aktívabb munkahelyi időszak elé néznek. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni. Ily módon minden problémával könnyen meg fog birkózni, és a talpraesettsége akár még a felettesei figyelmét is felkeltheti. A magánéletében kisebb gondok adódhatnak, de szerencsére komolyabb konfliktusoktól nem kell tartania. A november tele lehet csalódásokkal a Kos jegyűek számára. Tartsa észben, hogy attól, hogy valami nem a tervei szerint sikerült, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne a lehető legtöbbet kihozni az adott helyzetből. Ne hagyja, hogy az őszi depresszió, amellyel időről-időre meg kell küzdenie, maga alá gyűrje. Szánjon időt a pihenésre és gyűjtsön erőt az önre váró feladatok elvégzéséhez.

Pénz és munka

A Mars és a Szaturnusz kvadrátja jelzi, hogy a hivatása miatt olyan feszültségben él, ami már tovább nem tartható. Valószínűleg felettese önben riválist lát, és különböző teljesíthetetlen feladatokkal látja el önt. Öntől türelmet várni illúzió, valószínűleg a legegyszerűbben fognak megegyezni és ön elhagyja a munkahelyét. Belekezd egy másikba, valószínűleg az sem lesz az igazi, de egy már régebben működő cég elképzelhetőnek tűnik.

Szerelem és család

A hónap első 8 napja vitákkal, féltékenységgel tarkított. Majd tizedike után, egy varázsütésre elmúlik minden rossz, még az emléke sem marad. Ugyanis az uralkodó bolygóját szextillel megtámogatja a Jupiter a kilencedik sorsterületről, a Hold az első életterületén tartózkodik – ez egy csodálatos, oldott oppozíció, és minden emberi kapcsolatát a helyére teszi. Ön boldog és barátságos ember lesz ismét, és nagy kanállal merít az élet sűrűjéből!

Ellenőrizze is

Post Image

Kos október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük