Kos október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Októberben a csillagok hatás főként az intellektusán lesz érzékelhető. Éppen ezért a Kos jegy szülötteinek érdemes ezt az időszakot főként a tanulásra, és az új ismeretek elsajátítására fordítaniuk. Rá fog majd döbbenni, hogy a későbbiekben jó hasznukat veszi majd a korábban tanultaknak. Ha túlságosan feszületnek érzi magát, akkor a legjobban úgy szabadulhat meg a stressztől, ha eltölt egy romantikus estét a kedvesével, vagy ha a barátai társaságában borozgat kicsit. A nehéz időszakokban fontos, hogy a legközelebbi ismerősei kellő támaszt nyújtsanak önnek. Ez októberben kiemelt jelentőségű lesz az ön számára. Az elmúlt időszak eseményei miatt a munkahelyén és a magánélete terén is komoly nyomásnak lesz kitéve és időhiánnyal fog küszködni. Szerencsére a Kos jegyűek ebben a periódusban olyan szimpatikus emberekkel lesznek körülvéve, akik megértést tanúsítanak a problémáik iránt.

Pénz és munka

Az ön uralkodó planétája egész hónapban a hetedik sorsterületén tartózkodik, ebben az időszakban az ellenfelek nagy kihívást jelentenek önnek. Ezen az életterületen halad át a Nap, a Vénusz és a Merkúr is, ez még csak jobban mutatja, hogy önnek szüksége lenne az együttműködésre. A komor hangulatú napok megkezdődhetnek már a hónap első felében is, de ez inkább érzelmi jellegű, talán a párkapcsolatában lesz némi tányércsörömpölés. A második héten Nap-Szaturnusz kvadrát lesz, felettesei igen kemény próbatétel elé állítják. Ebben az időszakban partnerével nézeteltérésük lehet a kiadások miatt. Jól gondolja meg a döntéseit októberben. Hirtelen haragjában ugyanis az is előfordulhat, hogy dühében feláll az asztaltól és faképnél hagyja a főnökét.

Szerelem és család

Már a hónap elején számolhat partnere féltékenységével, lehet nem is ok nélkül, mivel ön vonzódik az impulzív személyiségekhez. A hetedik sorsterületén öt planéta is átvonul, tehát ön bővelkedik szerelmi lehetőségekben és ezt partnere nem nézi jó szemmel. Mivel önök között egyébként is feszült a hangulat, ezért késztetést érez arra, hogy máshol is bizonyítson. Önnek azt kell éreznie, hogy kimagaslóan teljesít és erről otthon nem biztosítják… Amikor a dolgok kezdenek rosszabbra fordulni, könnyen válik harciasan ingerültté, és sértődékennyé, amit vakmerő humorral fűszerez. Sajnos önnek a finomság nem az erős oldala és nincs megalkuvás, ez könnyen megingathatja stabil kapcsolatát.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük