Kos szeptember Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 szeptember asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Kos szeptember 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A szeptember pozitív energiát tartogat a Kos számára. Bár ez a hónap ideális a szerelem szempontjából, azért a családtagjairól és a barátairól se feledkezzen meg. A rendelkezésre álló szabadidejéből fordítson valamennyit a fizikai kondíciója fejlesztésére is. Ebben az időszakban az otthonában rendkívül fontos lesz önnek a rend és a rendszerezettség, és mindent megtesz majd az esetleges problémák elkerülése érdekében. A események felgyorsulnak ön körül az őszi hónapok eljövetelével. A horoszkóp szerint számos bonyolult élethelyzettel kell majd megbirkóznia. Szeptemberben a Kos jegyűek olyan családi gondokkal, problémákkal is szembesülnek, amiket sürgősen meg kell oldaniuk. Az itt szerzett tapasztalatok alapján lehet, hogy újra kell értékelheti az élete prioritásait, azonban semmiféleképpen ne fogja fel ezt negatívumként.

Pénz és munka

Ez a hónap anyagilag nagyon sikeres önnek, a hatodik sorsterületén átvonuló égitesteket a karrier életterületről a Szaturnusz támogatja, ön végre eléri a pályafutásának betetőzését. Ez a csúcspont hosszú évek fáradozásának a jutalma lehet. Az Uránusz a második sorsterületéről briliáns ötletek ad, hogy hogyan lehet ezeket az eredményeket pénzre váltani. Mivel ez a planéta jelenleg hátráló, valószínűleg nem egy összegben kapja meg tevékenykedése elismerését. A hónap közepén fertőző betegséggel vagy allergiával számolnia kell. Az utolsó napokban nem minden a tervek szerint alakul partnerével.

Szerelem és család

A hónap első napjaiban az összes szerelmet hozó planéta az ön hatodik sorsterületén tartózkodik, támogatva a karrier sorsterületéről a Szaturnusszal. Ez egy munkahelyi, tartós szerelmi viszonyt jelent önnek. Az is lehet, hogy a főnökébe szeret bele, a vonzalom kölcsönös lesz, és az illető megbízható, független. Egy probléma lehet, hogy minden idejében dolgozik, ön pedig nagyobb kikapcsolódásra vágyik. Ha a hónap közepén fennálló enyhe megtévesztés élményét a kapcsolatuk túléli, önök elválaszthatatlanok maradnak.

Ellenőrizze is

Post Image

Kos november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Kos témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük