Mérleg április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg április 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A Vénusz planéta erőteljes hatása miatt az április a Mérleg számára egy kimondottan intenzív és érzékeny időszak lesz. Ha valaki ezidőtájt megbántja önt, arra garantáltan hosszú időn keresztül emlékezni fog. Azt viszont nem árt észben tartania, hogy a túlságosan racionális gondolkodásmód nem mindig vezet eredményre. A túlzott érzelmi impulzusok negatív hatásaitól szerencsére azért sportolás révén könnyen megszabadulhat. Ha esetleg a kedvese folyamatosan szemrehányásokat tenne önnek, akkor se lépjen fel vele szemben agresszívan, és ne vesse a szemére azokat az alkalmakat, amikor ő hibázott valamiben. Az a legfontosabb, hogy tisztában legyen azzal, hogy ön sem tökéletes. Ha tartósan rosszkedvű lenne áprilisban, akkor a családtagjai támogatása révén könnyen elűzheti a negatív gondolatokat. A család ebben a periódusban rendkívül fontos a mérleg jegyben születettek számára, mert szeretteik körében megértésre találnak és hasznos tanácsokkal gazdagodhatnak.

Pénz és munka

A Mars az Ikrek jegyében áll. Törődjön többet az egészségével, menjen sportolni. Ez jót tesz majd a szervezetének. A hónap közepe táján a Merkúr is kedvező helyzetbe kerül, és a hivatásában jócskán előre juthat. Április 20. után beköszönt a szerelem az életébe, hiszen a Mérleg jegyének uralkodó bolygója a Kos jegyébe lép, az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületére.

Szerelem és család

A Szaturnusz kellemetlen fényszögeket vet a Mérleg jegyére. A házasságban most nagyon fontossá válik a kompromisszumkészség, mind a ketten engedniük kell. Ön az erősebb, de próbáljon ebből visszavenni. Ha nem tud egyezséget kötni, abból nagy baj lehet. Ha önnek még nincs párja, akkor most különös helyzetbe kerülhet. Olyan ember kerülhet ön mellé, aki egészen másképpen viszonyul az élethez, mint ön. Más vallású, vagy más filozófiát vall. Tőle sokat tanulhat.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük