Mérleg augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg augusztus 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Ez az időszak a tökéletes béke és harmónia állapotát fogja megteremteni az emberi kapcsolatok terén. Nyugodtan elengedheti magát, és bármikor eltölthet egy hosszú, romantikus estét a kedves társaságában. A szingliként élő Mérleg csillagjegyűek számára az augusztus kiváló időszak lesz arra, hogy ráleljenek a lelki társukra. Ha buliba, vagy egy kellemes kirándulásra invitálják, akkor használja ki a kínálkozó alkalmakat, hiszen bármikor összehozhatja a sors egy érdekes, izgalmas személyiségű emberrel. Ebben a periódusban bármilyen élethelyzetbe is kerül, próbálja megtalálni az adott szituáció pozitív oldalát is. Augusztusban a kapcsolatai nem fognak túl jól alakulni, viszont legalább a munkájára fókuszálhatja az energiáit, aminek köszönhetően elégedettség tölti majd el, miután minden nehézséggel sikeresen megküzdött. A mérleg jegy szülöttei számára ez az időszak kifejezetten kedvező a karrierépítés szempontjából.

Pénz és munka

A hónap közepéig ön rengeteg meghívásnak tesz eleget. A sok tüzes bolygó az ön tizenegyedik sorsterületét teszi aktívvá, ez a szféra felelős a barátságokért, és vidámmá teszi a társulásokat, viszont nem ad annyi lehetőséget személyes szinten. Elképzelhető, hogy ön most tölti nyári szabadságát, egy nagy társasággal, és most nagyon elégedett. Valószínűleg több, rövidebb utazást is megtehetnek, akár belföldön is, mert a harmadik sorsterületről érkezik a Jupiter jóindulatú sugárzása. A hónap utolsó napjai, akár egy iskola kapuit is megnyithatják önnek, ez is a Jupiter ajándéka.
Mindenre logikus magyarázatot vár. Az érzelmek változásait azonban a legritkább esetben lehet észérvekkel indokolni. Az érzelmek olykor követhetetlen, de természetes velejárói az életnek. Küzdeni ellenük éppen ezért nemcsak hiábavaló, de fölösleges is.

Szerelem és család

A tizenegyedik sorsterület foglaltsága miatt önt rengeteg társadalmi eseményre hívják. Az Oroszlán jegyében lévő Újhold is innét nyújtja önnek jótékony sugárzásait. Az első napok még kicsit kibogozhatatlan eseményeket hoznak. Majd 9-e környékén, amikor a Vénusz együttáll a Nappal, és kap egy jótékony sugárzást a Jupitertől, egy komolyabb kapcsolat látszik kibontakozni. Valószínűleg az illető az ön felettese, vagy annak barátja, így önnek sokkal több bizalma van felé. A hónap többi része is kellemesen telik.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük