Mérleg december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az esztendő utolsó hónapja az egyedül élő Mérleg jegyűek számára remek alkalom lesz az ismerkedésre. Meglehet, hogy keményen meg kell majd dolgoznia azért, hogy magára vonja a kiszemeltje figyelmét, de higgye el megéri, mert végül eléri majd, amit akar. A december a szenvedély és a romantika jegyében fog eltelni. Rendkívül erős, intenzív érzelmek törnek a felszínre a lelkében, de azért jó, ha helyén kezeli a dolgokat, és kissé visszafogja önmagát….A nehézségekkel teli év ellenére decemberben boldogan tekint majd vissza az elmúlt időszakra és úgy érzi majd, hogy az élet szép függetlenül attól, hogy akad még azért megoldandó problémája. Ez az év minden tekintetben sikeres lesz a mérleg csillagjegy szülöttei számára, mivel a negatív történések és élmények ellenére értékes tapasztalatokkal gazadagodnak, személyiségfejlődésen mennek keresztül és tanulnak a saját hibáikból.

Pénz és munka

Ebben a hónapban sok örömre számíthat a családjával, a megnövekedett biztonságérzetet a családjának köszönheti. Már a hónap elején számíthat ingatlan adás-vételre, leginkább lakásvásárlásra, és más jellegű családi problémákra is megoldást talál. A szülőkkel és a család többi tagjával jól mennek a dolgok. Ha gyerekei is vannak, különösen élvezetes a családi hagyományok továbbvitele, szülei pénzügyi segítséget nyújthatnak önnek. Igazi családi „fészekben” tölti a karácsonyi Újholdat.
Mindenre logikus magyarázatot vár. Az érzelmek változásait azonban a legritkább esetben lehet észérvekkel indokolni. Az érzelmek olykor követhetetlen, de természetes velejárói az életnek. Küzdeni ellenük éppen ezért nemcsak hiábavaló, de fölösleges is.

Szerelem és család

A hónapban sok lesz a jövés-menés, kisebb utazásokon is részt vehet, rendezvényekből lesz elég. Alkalom lenne az ismerkedéshez, de nincs közöttük, akire vágyna. A hónap első dekádjában lesz egy enyhe próbálkozás, amelyeken ön pillanatok alatt átlát, és tudja, hogy az illető megbízhatatlan. Ez egy kicsit el is veszi a kedvét. A hónap közepén adódik egy újabb esély, melyről hamarosan kiderül, hogy ez sem az igazi. Az ünnepeket leginkább szüleivel tölti vagy rokonsággal, a jó hangulat azért nem marad el.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg június Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 június asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük