Mérleg Horoszkóp 2023 – pénz, munka, család

Jó hírünk van a Mérleg szülött számára, ugyanis a 2023-as évben sokkal könnyebb lesz az élete, mint a korábbi időszakban. Sokkal kevesebb felelősség hárul Önre, így több ideje lesz arra, hogy olyan dolgokat tegyen, amit szeret, és amiben kedvét leli. Az olyan munkák, amelyeket szenvedéllyel végez, és szinte a hobbiját képezik, nagyon sok örömöt biztosítanak ebben az évben. Arról nem beszélve, hogy 2023 kiváló év arra, hogy mind önmagára, mind a kapcsolataira nagyobb hangsúlyt fektessen.
Horoszkóp Mérleg 2023 – olvassa el a cikkben. Itt horoszkópot talál a témákról: szerelem, család, kapcsolatok, egészség, szépség, karrier, pénz, munka és még sok más.

Horoszkóp Mérleg 2023 – pénzügy és karrier

A Mérleg jegy alatt született embereket a Vénusz uralja, ami egy nagyon gyengéd és érzékeny személyiséget ad nekik. Ezt gyakran művészeten keresztül fejezik ki, legyen az tánc, festészet, divat, vagy zene. A Horoszkóp 2023 a Mérleg számára tele lesz pozitív és negatív érzelmi tapasztalással köszönhetően a Szaturnusz Rákban való el helyezkedésének. 2023 első hónapjaiban élményei fokozódnak majd; de ezúttal sajnos a negatív irányba. A Szaturnusz a Bakban állásának hatására kudarc és elutasítás miatt fog aggódni, ami szélsőséges esetben depresszióhoz is vezethet. Ezekben a pillanatokban fontos felismerni, hogy nincs mitől félni, hiszen a hibáink segítenek abban, hogy fejlődjünk és javítsunk mindenen, amit csinálunk. Tavasszal a Mérleg egy sokkal pozitívabb időszakot tudhat magának. Rengeteg lehetősége lesz arra, hogy megerősítse a családi kapcsolatait, amire nagy szükség lesz. Ebben az időszakban, főleg márciusban, a horoszkóp a szerelemnek is kedvez. Ha eljegyzésen, házasságon, vagy a szerelem kinyilatkoztatásának bármilyen más formáján gondolkodott, itt az idő, hogy megtegye a szükséges lépéseket. A nyár eljövetelével, a csillagok számos munkalehetőséget, akár előléptetést is tartogat. Most kell a Mérlegnek igazán a karrierjére összpontosítania, és esetleg elgondolkozni azon, hogy befekteti megtakarításait, hogyha úgy érzi. Általában kerüli az elhamarkodott döntéseket, ami egy jó dolog. most viszont ez a magatartás visszafelé is elsülhet. Ezért gondoljon alaposan át minden változtatást, és konzultáljon valakivel, akiben teljes mértékben megbízik. Szeptembertől az év végéig, a valóság nem lesz olyan fontos az Ön számára. Olyan tevékenységeket helyez majd előre, amibe szívét lelkét beleadja. A horoszkóp azt javasolja, ne kényszerítse bele magát semmibe. Semmi baj nincs azzal, ha csak otthon marad, és elengedi képzeletét, miközben valami kreatív dolgot csinál, ahelyett, hogy barátokkal bulizna. A 2023-as év során minden bizonnyal lesznek olyan pillanatok, amikor úgy érzi majd, hogy egyáltalán nem tudja kezelni érzéseit. Ne feledje azonban, hogy ezeket megelőzheti olyan tevékenységekkel, mint a jóga vagy a meditáció.

Szerelem

A csillagok előrejelzése szerint egyáltalán nem kell aggódnia a párkapcsolata miatt. Ebben az évben nagyon kevés az esély arra, hogy bármiféle zavargás, vagy nagyobb kimenetelű viták zavarnák meg a békét. Viszont annál nagyobb az esély rá, hogy harmonikus, szerető légkörben éljék a mindennapokat. Ügyeljen azonban arra, hogy ne feledje el soha azokat a tanulságokat, amelyeket az elmúlt év során tapasztalt meg a szerelmi életében, ugyan biztos lehet benne, hogy segíteni fognak Önnek 2023-ban is.
Amennyiben egyedülállóként kezd neki a 2023-as évnek, ügyeljen arra, hogy ne akarjon mindenáron társat maga mellé. Ebben az évben ugyanis megtapasztalhatja, milyen az, amikor egy múltbeli szerető kerül elő a semmiből, vagy éppen egy barátja környékezi meg egy romantikus kapcsolat reményében. Erre most egyáltalán nincs szüksége! Sőt, kerülje az olyan partnereket, akik megpróbálnának rátelepedni a személyes terére, vagy korlátozni akarnák a hobbija végzésében, esetleg nem néznék jó szemmel a barátaival való találkozásokat. Nincs értelme tehát olyan személy mellett lehorgonyozni, akit csak azért választana, hogy ne legyen egyedül, de hosszú távon nem lenne boldog az illetővel. Magyarul csak olyan emberrel kösse össze az életét, aki nem fogja befolyásolni a jövőbeli terveit.

Horoszkóp Mérleg 2023 – család

2021-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.
Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. Az elvetett magok mindig kicsíráznak, az ápolásukról, a metszésükről neked kell gondoskodnod. Rajtad múlik, mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad támasszá válsz-e.
Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére, s javul-e a helyzeted, gyarapodsz-e, fejlődsz-e – akár anyagiak, szerelem, karrier vagy épp tanulás terén.

MÉRLEG horoszkóp 2023

2021 meglehetősen vegyes hatásokkal bírt, volt részed mindenféle élményben. Vajon 2023 mit hoz? Emelkedést vagy zuhanást? A siker és a bukás lehetősége egyaránt adott, Szaturnusz nem fog kímélni téged, viszont Te sokat tehetsz azért, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a mindennapokból.
Legyél tudatos és visszafogott, ne rohanj és meggondolatlanul ne bólints rá olyasmire, amit nem néztél meg tüzetesen. Szakítások és újrakezdések váltogatják egymást folyamatosan, a lezárás érzése belülről feszít majd, a nyugalom messzire kerül. Lényeges, hogy semmilyen életterülettel, feladattal összefüggésben ne húzd az időt, csak a saját napjaidat keseríted meg, ha nem hozol meg sorsdöntő elhatározásokat.
Merd felvállalni azt, hogy ki vagy te valójában, gondolataidat és véleményedet ne rejtsd véka alá, pont ez által mutathatod meg mindenkinek, hogy van szabad akaratod, s ne akarja senki megmondani, mi a jó neked vagy mi nem az. Már az év első felében új barátokra lelhetsz, a nyár közepe után kötött ismeretségek inkább üzletileg kedvezőek.

Munka & Anyagiak

A munkáját illetően ez az év az újratervezésről fog szólni, ugyanis azok a dolgok, amelyek egy éve biztonságosnak és stabilnak tűntek, ma már minden bizonnyal nem azok. Ugyanakkor a Mérleg szülött munkakedve és aktivitása jóval nagyobb lesz a megszokottnál, bár ezt arra fordítja leginkább, hogy a hobbijain dolgozzon. 2023-ban nagyon elfoglalt lesz, de legalább boldognak érzi magát, mert végre azt csinálhatja, amit szeret. Fontos azonban, hogy ne akarjon mindent egyedül elvégezni, ösztönözze inkább magát a csapatmunkára. A másokkal való együttműködés segít abban, hogy több dolgot sokkal kevesebb idő alatt végezzen el. Nagy az esélye, hogy olyan pénz üti a markát 2023-ban, amely még egy múltban elvégzett munkából ered, vagy egy nem várt bónusz formájában érkezik, de mindenképpen a munkájához és a karrierjéhez kapcsolódik. Valami, amit nehezen keresett meg, de most nagyon jól fogja érinteni.

Egészség

2021-ban sokkal nagyobb gondot kell fordítania az egészségére, mint korábban. Ennek Ön is érzi az aktualitását, ugyanis ebben az évben valahogy jelen lesz Önben az egészsége, a külső megjelenése és a mindennapi közérzete iránti aggodalom. Az előző évben felfedezett néhány hatásos terápiát és tevékenységet, ami nagyon sokat jelentett a testi-lelki egészsége szempontjából, és ezeknek köszönhetően azt is megtapasztalhatta, hogy az életmódbeli változások milyen jó hatással vannak Önre. Az év első hónapjaiban tele lesz energiával, amit vétek lenne nem kihasználni. A Mérleg a lustaságáról híres, ezért igyekezzen mindent elköveti annak érdekében, hogy megtörje ezt a sztereotípiát. Tartózkodjon továbbá a cukros és zsíros ételektől. Fontos tudnia arról is, hogy a csillagok is erős spirituális felemelkedést jósolnak.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük