Mérleg január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg január 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A január az emberi kapcsolatok terén egy kimondottan békés, nyugodt időszak lesz. A tartós párkapcsolatban élők az egymás iránti érzelmeik elmélyülését élhetik át. Ezért még a komoly kérdések partnerével történő megvitatása sem jelent majd gondot az ön számára. Viszont a magányosan élő Mérleg jegyűeknek ebben a periódusban nem igazán nyílik alkalmuk arra, hogy új emberekkel ismerkedhessenek meg. Ha ön is szingli, akkor a horoszkóp szerint ezidőtájt érdemesebb az energiáit másba, például sportolásba fektetnie. A január nem lesz könnyű hónap a mérleg jegy szülöttei számára, mivel alapvetően érzékeny, intellektuális természetűek. Mivel folyamatosan leköti majd a munkája, nem lesz elég ideje a kedvesére. Ebből kifolyólag nem csoda, hogy ha a párja önbe vetett bizalma megrendül kissé. Természetesen ez nem lehet ok a veszekedésre, hiszen mindent meg lehet oldani nyugodt párbeszéd révén.

Pénz és munka

Több bolygó is támadja a Mérleg jegyét. A Merkúr, mint az év uralkodó bolygója is kedvezőtlen fényszögben áll. Bárhogy is igyekszik, nem tud előbbre jutni. Ne is szálljon szembe a bolygóhatásokkal. Sokkal okosabban teszi, ha azzal foglalkozik, ami jól megy, és őrizze meg belső nyugalmát. A Vénusz, a Mars és a Jupiter az ön számára kedvezően állnak. Ha ön egyedülálló, még ebben a hónapban része lehet egy nagyszerű szerelmi élményben.

Szerelem és család

Érzelmi válságba kerülhet a hónap elején, ám ezen nem segít, ha minden döntés előtt mérlegelnie kell. Erre most nincs idő, ha valami baj van a kapcsolatában, az azonnali megoldásra vár. Egyedülállóként akkor van esélye a szerelemre, ha képes kompromisszumot kötni. El kell fogadnia, hogy egy kapcsolatban két fő szerepel, mindkettőnek joga van a saját szabadságához.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük