Mérleg július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg július 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Ebben a hónapban a csillagok állása jelentős mértékben megváltozik. Ennek köszönhetően a Mérleg nyugodtan támaszkodhat mások segítségére. Viszont fontos, hogy július folyamán a lehető leghamarabb viszonozza a korábban kapott segítséget és támogatást, legyen szó akár a partneréről, az egyik családtagjáról, vagy valamelyik barátjáról. Az egészségi állapota a hónap egészében kiváló lesz, és egyáltalán nem kell semmitől sem tartania, beleértve a különféle sérüléseket is. Júliusban a mérleg jegyűek szembesülni fognak azzal, hogy el kell halasztani egy időre az eltervezett vakációjukat. Próbáljon meg nem bosszankodni ezen, és elterelni valamivel a gondolatait. Például kiránduljon a természetbe, hiszen egy egész napos túra után sokkal könnyebben elalszik majd, és nem lesz arra energiája, hogy a problémáin rágódjon. Pihenjen, relaxáljon és ne gondoljon ilyenkor a munkájára.

Pénz és munka

Az Újhold a hónap elején az ön karrier sorsterületén áll, ez remek ötleteket sugall önnek, amit munkahelyi sikerek kísérnek. Ez önt boldoggá teszi, valószínűleg előléptetés is következik belőle, vagy átteszik egy másik csoport vezetőjének. Ha hitelért folyamodna bármilyen célból is, azt jobb, ha nem kíséreli meg, mert nincs rá sok esély, hogy megkapja. Ha öntől akarna valaki kölcsönkérni, jobb, ha nem ad kölcsönt senkinek, mert valószínűleg nem kapja vissza.
Mindenre logikus magyarázatot vár. Az érzelmek változásait azonban a legritkább esetben lehet észérvekkel indokolni. Az érzelmek olykor követhetetlen, de természetes velejárói az életnek. Küzdeni ellenük éppen ezért nemcsak hiábavaló, de fölösleges is.

Szerelem és család

Ebben a hónapban ön gazdag társasági életet él, igen színvonalas társasággal. Július 10-e magasságában egy igen magabiztos figura szeretné elnyerni a kegyeit, akit ön elég rövid időn belül elküld, mert túl otromba a viselkedése. Július 25-e után több lehetősége is lehet a másik nem tagjai közül válogatni, mind elegáns és megfelel az ön színvonalának, aki aztán végképp elnyeri a szívét, ő a hónap utolsó napjaiban fut be. Átlag feletti, romantikus személy, senki nem tud ilyen udvariasan és nagylelkűen viselkedni, mint ő. A szerelem kölcsönös lesz.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük