Mérleg március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg március 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A csillagok állás kifejezetten kedvező lesz ebben az időszakban az egyedül élő Mérleg jegyűek számára. Éppen ezért járjon nyitott szemmel a világgal, és ne hagyja ki az olyan kínálkozó alkalmakat, amelyek révén akár még a lelki társával is összehozhatja a sors keze. A Mérleg csillagjegy szülöttei ebben a periódusban tökéletes harmóniára és békére lelhetnek a szeretteik körében, így aztán egyáltalán nem meglepő, hogy az otthona kényelmében érzi majd magát a legjobban. Ne fukarkodjon a dicsérő szavakkal, és igyekezzen a családtagjai iránt még olyankor is megfelelő módon kimutatni az érzelmeit, amikor igencsak elfoglalt valami egyéb teendő miatt. Amikor sikerül felvennie a munkája sikeres végzéséhez szükséges tempót, a párkapcsolatában egy sokkal nyugodtabb periódus veszi kezdetét. Újra egymásra találnak majd a partnerével, és ennek köszönhetően ismét tökéletes lesz az összhang önök között. Ehhez persze az is szükséges, hogy megtalálják az arany középutat és mindketten hajlandók legyenek kompromisszumokat kötni. A pozitív energiáknak köszönhetően a mérleg jegy szülöttei könnyen megbirkóznak majd a hónap során a stresszel is.

Pénz és munka

A Merkúr hátráló mozgásba kezd ugyan, de a Vénusz, mint a Mérleg jegyének uralkodója, mindent felülír. Önnek kedvező helyzetben áll, és sok örömöt, boldogságot jelez a magánéletében. A munkájában több zavar támad, ezt muszáj lenne rendbe tenni. Precízebbnek kell lennie a szokásosnál.

Szerelem és család

Több bolygó támadja a Mérleg jegyét. Ezért, ha ön házas, vagy tartós kapcsolatban él, ez a hónap tartogathat az ön számára egy próbatételt, de ezen gyorsan túljutnak majd. Támogassa a párját a karrierje építésében is, hálás lesz ezért. Ha ön még egyedülállónak vallja magát, akkor jó eséllyel találkozhat valakivel, akivel nagyon izgalmas beszélgetéseket tud folytatni, amit természetesen folyamatosan kellene ismételni!

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük