Mérleg október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Október során a Mérleg bármikor számíthat a családtagjai támogatására. A szerettei az adott körülményektől függetlenül kitartanak majd ön mellett. Ha valami esetleg nem úgy sikerül, ahogy ön szeretné, akkor se essen kétségbe, és ne zárkózzon magába. Fogja fel kihívásként, és egyfajta tesztként az élet megpróbáltatásait, ugyanis ha sikerrel veszi az akadályokat, akkor a jutalma sem marad majd el. Októberben számíthat a közeli barátai és a családtagjai támogatására is. A körükben megértésre talál majd, és hasznos tanácsokkal gazdagodhat. Miután sikeresen megbirkózott minden problémával, átértékeli az élete prioritásait és megerősödött személyiséggel vág bele a következő időszakba, ami rendkívül hasznos lesz a karrierje szempontjából.

Pénz és munka

A hónap első heteiben önmagához képest igen harcias szemléletű lesz. Rengeteg energia áll a rendelkezésére, hogy vágyait, céljait elérje. De valami hiba csúszik a számításaiba, a hónap közepén szüleivel, vagy egy tekintélyt képviselő személlyel nem a legharmonikusabban alakul a kapcsolatuk. Viszont ugyanebben az időszakban elkezd önhöz dőlni a pénz és még nem is kell olyan sokat dolgozni érte. Már csak az a feladat van hátra, hogy otthon is békét teremtsen.

Szerelem és család

Az agresszió és az önérvényesítés planétája az ön első sorsterületén halad át, azaz a Mars a Mérleg jegyén, ez elkerülhetetlenül feszültséghez vezet párkapcsolatában. Ön most nagyon is képes a vitára. Nem könnyíti meg a helyzetét, hogy a Szaturnusz és a Plútó vagy a Napját, vagy a Marsát kvadrálja. Röviden, ez nem az a hónap, amikor ön döntésre jut a tartós szerelem kérdésében.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg június Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 június asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük