Mérleg szeptember Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 szeptember asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Mérleg szeptember 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Nem árt, ha óvatos lesz, mert úgy tűnik, hogy egy a környezetében felbukkanó új ismerőse át akarja majd ejteni. Muszáj lesz levennie azt a bizonyos rózsaszínű szemüveget, mert ez az illető szándékosan szórakozik önnel. Szerencsére szeptemberben nem lesz híján a kellő önbizalomnak, így könnyen meg tudja leckéztetni azt, aki keresztbe akar tenni önnek. A Mérleg számára az így szerzett tapasztalatok rendkívül értékesek lesznek, mivel következetesen levonja majd a konzekvenciákat a történtekből. Szeptember elején előfordulhat, hogy komolyabb családi problémákkal kell majd megbirkóznia. A mérleg csillagjegy szülöttei olyan kellemetlen élethelyzetben találhatják magukat, amelynek alakulására nincs közvetlen befolyásuk, ezért emiatt jelentéktelennek érezhetik magukat. Ez a szituáció jobban megviselheti önt, mint azt kezdetben gondolná, de később, miután sikerül rendeznie a gondolatait újra helyreáll majd a lelki egyensúlya.

Pénz és munka

Az egészségére nagyon kell vigyáznia most, a hatodik sorsterületen hátráló Neptunusz és a vele szemben a tizenkettedik életterületen haladó négy égitest miatt, most ön rendkívül érzékeny lehet a mérgezésre, alkoholra, vagy egyéb szennyező dolgok igen károsak lehetnek a szervezetére. Ne késlekedjen felkeresni háziorvosát, és még egy másikat is, ugyanis lehet, hogy a diagnózis is helytelen. Esetleg allergia okozta vörös foltok jelenhetnek meg a bőrén. Ez a jelenség több mint kér hétig tart. A hónap utolsó napjaiban létrejövő Mérleg Újhold regenerálni fogja a szervezetét! Mindenre logikus magyarázatot vár. Az érzelmek változásait azonban a legritkább esetben lehet észérvekkel indokolni. Az érzelmek olykor követhetetlen, de természetes velejárói az életnek. Küzdeni ellenük éppen ezért nemcsak hiábavaló, de fölösleges is.

Szerelem és család

A hónap magányosan kezdődik, ez egy kicsit önt el is szomorítja. A helyzet a hónap közepétől változik, előlép az egyedüllétből és rengeteg társasági eseményen, összejövetelen jelenik meg. Az ellenkező neműek csak úgy körbe udvarolják, és ön ott áll döntésképtelenül, nem is tudja, kit válasszon. Sokáig nem kell ezen töprengenie, mert nagyon hamar tovább állnak ezek a lehetőségek, ne búslakodjon, ha nem volt köztük az igazi, rövidesen kárpótolják a csillagok.

Ellenőrizze is

Post Image

Mérleg április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Mérleg témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük