Nyilas augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Nyilas augusztus 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni. Még ha ennek nem is lesznek komolyabb következményei, akkor sem lesz jó hatással az ön és a főnöke közötti kapcsolatra. Jó hír viszont, hogy bármikor számíthat a családtagjai, vagy a partnere támogatására. Az augusztus egy érzelmekben gazdag periódus lesz a Nyilas számára. A csillagjegy szülöttei minden alkalmat megragadnak majd arra, hogy a másik nem társaságában tölthessék el a szabadidejüket. Azok, akik párkapcsolatban élnek a tökéletes összhang és harmónia érzését élhetik át párjukkal. A szingli nyilasok számára ideális lesz ez az időszak a “vadászatra”, flörtölésre, nyári kalandokra, és még az is lehet, hogy felbukkan az életükben a “nagy Ő”.

Pénz és munka

Ön az egész hónapot külföldön töltheti, akár szabadság, akár munkaút miatt. A kezdeti galibát, amely egészséggel kapcsolatos lehet, néhány nap alatt legyűri és folytatódhat a nagy kaland. Ha a családjával együtt töltik ezt az időt, kapcsolatuk még jobban elmélyülhet és nagyon összetartó csapatot kovácsolhatnak ebből a famíliából. Ha ön még független, akkor külföldön vár önre a szerelem, amely igazi felszabadító erővel hat önre, mert ön ezt a csodálatos érzést teljesen nyitott szívvel fogadja.

Szerelem és család

Valószínűleg ön a hónap java részét külföldön tölti. Itt most aztán átélheti a kalandok sorozatát, az Újhold és mindkét erotikát jelző planéta a kilencedik sorsterületén vonul át az Oroszlán jegyében. Az ön első sorsterületén pedig a Jupiter áll, a hónap közepén elindul előre, ekkorra tehető egy új kapcsolat kezdete. A komoly kapcsolatokért felelős bolygója, a Merkúr már elindult előre, sőt augusztus 12-én belép az Oroszlán jegyébe, és 21-én trigont vet a Jupiterre, ez hozhat egy tartós viszonyt önnek, az illető valószínűleg külföldi, vagy ott ismerkednek meg.

Ellenőrizze is

Post Image

Nyilas január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük