Nyilas december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Nyilas december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Decemberben némi visszaesést fog tapasztalni az élet több területén is, ezért például a munkahelyi feladatok elvégzésébe sem érdemes túl sok energiát fektetnie. Ebben az időszakban az is elég lesz, ha csak átlagosan teljesít, mivel még a komolyabb volumenű erőfeszítések sem hoznának különösebb változást a karrierje alakulásában. Az esztendő legvége a Nyilas számára a tökéletes harmónia időszakát hozza el, amit legszívesebben a szerettei körében tölt majd el. A december a béke és a harmónia jegyében telik majd el. Végre lesz elég ideje a pihenésre, kikapcsolódásra és nyugodtan elgondolkodhat az elmúlt esztendő eseményein, történésein is. A nyilas csillagjegyben születettek jelentős mértékű személyiségfejlődésen mentek keresztül az év során. Ennek köszönhetően most már ön is sokkal könnyebben képes kezelni a stresszt és jóval kiegyensúlyozottabb, mint korábban, így szerencsére semmi sem ronthatja el a karácsony ünnepi hangulatát.

Pénz és munka

Önnek ebben a hónapban legnagyobb szerencséje az anyagiakban lesz. A Jupiter a hónap második napján belép a második sorsterületére, anyagilag nagyobb jövedelem fog érkezni, lehetősége lesz arra is, hogy a jövőben még jobban megerősítse pénzügyi biztonságát. Jelentős, kézzel fogható ajándékot is kap, de rengeteget költhet magára, mivel ideiglenesen elfelejti a jövőt. A hónap közepén az Ikrek-teliholdkor egy rövidebb szerelmi kapcsolata is alakulhat. Arra is lesz lehetősége, hogy kapcsolatba lépjen nagyobb bankokkal és valami óriás projektet valósítson meg, de ennek elindítása csak a karácsonyi Bak-újhold után lehetséges. De legalább reményteli állapotban várja az Újévet.

Szerelem és család

A Jupiter 2-án átlép a Bak jegyébe, ez némi komolyságot hoz az ön optimista, szárnyaló életkedvébe. A komolyság azonnal egy unalmas kapcsolatba sodorja, amelyet hamar igyekszik elfelejteni. A Mars a tizenkettedik sorsterületről szextilt alkot a Vénusszal, ami a második életterületen áll. Valószínű, hogy egy ügyfelével hozza össze a sors, melyet titokban kell tartani, ennél többre, jelenleg önnek nincs is szüksége. Hamarosan az ön ideje is eljön!

Ellenőrizze is

Post Image

Nyilas október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

egy komment

  1. nekem még soha nem volt szerencsém akor most mért lenne

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük