Nyilas július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Nyilas július 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az előző hónap hektikus időszaka után, a Nyilas végre élvezheti a jól megérdemelt pihenést. Utazzon el valahova a barátaival, vagy tervezze meg a nyári vakációját. Júliusban a munkahelyén nem lesz szüksége az állandó jelenlétére, így a távollétében nem kell amiatt aggódnia, hogy lemarad valamilyen fontos dologról. Ebben a periódusban kimondottan jó egészségnek fog örvendeni. Júliusban egy önhöz közelálló személy rendkívül nehéz élethelyzetbe fog kerülni. Ekkor ne csak magára gondoljon és arra, hogy mennyi munkája van éppen, hanem azt is vegye figyelembe, hogy a barátjának most nagy szüksége van az ön segítéségére. A nyilas csillagjegy szülöttei később, ha nekik is segítségre lesz szükségük, biztosak lehetnek benne, hogy valaki a baráti körükből viszonozni fogja majd a korábbi szívességüket. Nyilas augusztus >>

Pénz és munka

A hatodik és a kilencedik sorsterülete között feszülő Mars-Uránusz kvadrát jelenthet egy elmaradt külföldi nyaralást, vagy egy külföldön összeszedett betegséget, ami lehet lázas fertőzéses vagy esetleg egy kisebb baleset. Lehet jogi ügye, amire esély sincs, hogy az ön javára döntenek. Sikereket gyűjthet be a másik nemnél, de nagy tartósságot az sem ígér. Pénzügyi sikereket elérhet a hónap utolsó 10 napjában.

Szerelem és család

Önnek ebben a hónapban több lehetősége is nyílik a párkapcsolatra, de akik a hónap elején szóba jöhetnének, nem hozzák azt a szellemi színvonalat, amit ön igényelne. Több jelentkező is akad a hónap közepén, de most még nem lesz egyértelmű, valamelyikből kibontakozik-e egy kapcsolat. Így társasági életével kárpótolja magát.

Ellenőrizze is

Post Image

Nyilas február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük