Nyilas március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Nyilas március 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A március egy kimondottan kedvező időszak lesz az emberi kapcsolatok alakulása szempontjából. A horoszkóp szerint a tartós párkapcsolatok újult erőre kapnak, családtagok közötti és a baráti kapcsolatok pedig jelentős mértékben megerősödnek. Ugyanakkor ez a periódus a szingliként élő Nyilas csillagjegyűek számára nem lesz túl kedvező az új kapcsolatok kialakítása terén, így nem valószínű, hogy potenciális partnerekkel hozza össze őket a sors. Ha egyedül él, akkor társkeresés helyett érdemesebb lesz az energiáit más tevékenységekbe fektetnie. Az optimizmusa és a jó hangulata miatt egyesek a munkahelyén esetleg azt feltételezhetik, hogy bármit megtehetnek büntetlenül. Ne hagyja, hogy a fejére nőjenek a beosztottjai, mutassa meg nekik, hogy ön a főnök. Márciusban fontos, hogy a nyilas csillagjegy szülöttei kellő figyelmet fordítsanak az egészségük megőrzésére is. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az immunrendszere minél ellenállóbb legyen.

Pénz és munka

A Merkúr március 5-től hátráló mozgásba kezd a Halak jegyében. Ez főleg a hivatásbeli ügyeiben fogja akadályozni. Sajnos az egészségére sincs jó hatással ez a bolygóállás. A Mars a Bika jegyében tartózkodik, vigyázzon jobban anyagi javaira, és igyekezzék beosztani azt, ami van, a többletet tegye félre. De legalább a szerelmi élete tökéletesen alakul. A Vénusz a Vízöntő jegyében a legszebb érzésekről gondoskodik. Így érzelmi oldalról ez a hónap pozitívan záródik.

Szerelem és család

Sajnos a Nap és a Neptunusz is támadja a Nyilas jegyét, sok félreértésre kell számítani márciusban. Nehéz napok várnak önökre, ha komoly párkapcsolatban élnek, de szerencsére a Jupiterrel a harmónia vissza is szerezhető. Legyen türelmes a párjával, és persze a családdal is. A bizalom megerősíti a kapcsolatukat. Ha ön egyedül él, akkor most nehezebben viseli ezt az állapotot, annak minden velejárójával nehezen tud megbirkózni. Ne legyen türelmetlen, hiszen ön is tudja, hogy ez csak átmeneti állapot. Annál is inkább, mert a bolygók új szerelmet ígérnek önnek.

Ellenőrizze is

Post Image

Nyilas január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük