Nyilas október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Nyilas október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Októberben a Merkúr erőteljes hatása miatt nehezen lesz képes döntéseket hozni. A határozatlansága miatt meglehet, hogy elszalaszt egy remek lehetőséget, de emiatt nem kell aggódnia, mert hamarosan új alternatívával ajándékozza meg a sors. A Nyilas jegy szülöttei ebben a periódusban a magánélet terén a pozitív energiák dominanciáját tapasztalhatják meg. Ennek köszönhetően a párkapcsolatát a tökéletes harmónia és a romantika fogja jellemezni. Az október komoly bonyodalmakat hoz a nyilasok életében. Azért fog küzdeni, hogy megőrizhesse jelenlegi munkahelyi pozícióját. Ez egyáltalán nem lesz könnyű, mivel korábban számos olyan hibát vétett a munkája során, amit másoknak kellett kijavítaniuk, ráadásul senki nem fogadja el a kifogásait és a magyarázkodását. Lehet, hogy igazságtalannak fogja érezni az önnel történteket, de fontos, hogy a nyelje le a mérgét, és ne tegyen olyan megjegyzéseket, amiknek később még következményei lehetnek.

Pénz és munka

Önt a szűkebb családi körben csalódások érhetik, talán a szüleivel nem ért most egyet, de talán nem is akarja most őket megérteni, hanem csapot-papot ott hagy és akár el is költözhet. Rengeteg munkahelyi elismerésben lehet most része, de a fizetés egyik helyen sem elég arra, hogy ön albérletet tudjon fizetni. A második sorsterületén átvonuló bolygók az anyagiakat tekintve nem sok jóval kecsegtetik. Egy ingatlan vásárlásán töri a fejét, ahhoz meg nincs meg a szükséges önereje, lehet, hogy mégiscsak szülei, rokonsága húzzák ki a csávából.

Szerelem és család

Ebben a hónapban önnek valószínűleg el kell szenvednie egy csalódást, ami nem rendíti meg olyan nagyon az optimista világszemléletét. Lehetséges, hogy ön kissé felszínes a szerelemben, de legalábbis egy kis nemtörődömséggel átitatott a filozófiája, de az is lehet, hogy a mély érzelmektől menekül. A hónap közepén lehetséges egy-két átmeneti viszonya, egyik sem a tartósságra épül, nem hozzák azt a szellemi színvonalat, amit ön egy kapcsolattól elvár. A hónap utolsó napján az ön tartós kapcsolatokért felelős planétája hátráló mozgásba kezd, ez a konstelláció visszahozhat önnek egy régi szerelmet.

Ellenőrizze is

Post Image

Nyilas január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Nyilas témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük