Oroszlán április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán április 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Április egésze során kiváló hangulatban lesz, és semmi nem ronthatja el a jó kedvét. Még az a tény sem, hogy a környezetében valaki esetleg ármánykodik ön ellen. A horoszkóp szerint ez az időszak az aktív sportolók számára ideális lesz arra, hogy jelentős mértékű fejlődését érjenek el. Természetesen az Oroszlán ebben a periódusban is számíthat a családtagjai támogatására, akik történjék bármi, maximálisan kiállnak érte. A legnehezebb időszakokban mindig számíthat a családtagjai támogatására, akik mindenben a segítségére lesznek önnek. Mutassa ki az irányukba, hogy nagyra értékeli az erőfeszítéseiket és igyekezzen viszonozni is ezt valamilyen formában nekik. Ha mindig magától értetődőnek veszi a támogatást a részükről, az számos kellemetlen félreértéshez vezethet. Ami a párkapcsolatot illeti, ebben a hónapban az oroszlán jegyűek ismét élvezhetik a harmónia beköszöntét, köszönhetően annak, hogy áprilisban a csillagok stabil pozíciót foglalnak el az égen.

Pénz és munka

Április 20-ig minden kicsit lassan fog haladni. Tekintse ezt az időt bemelegítő és előkészítő fázisnak. Utána már megállíthatatlan lesz, főleg a hivatásában. Akármi is legyen a terv, most kellene belekezdeni. A Jupiter, a Merkúr és a Mars kedvező helyzetben állnak, segítenek a tervei megvalósításában. A magánéletében is szerencsés fordulatnak örülhet.

Szerelem és család

A Mars – mint az egyik szerelmi bolygó – pontosan április 1. napján lép az ön kapott szerelmeket jelző sorsterületére. Most aztán tényleg felerősödnek a szerelmi energiák. Ám a Mars természetesen a viták bolygója is, így egyik nap a harmóniáé lesz, a másik nap pedig a vitáké. Ha ön még nem talált párt magának, akkor április a flörtök hónapja lehet az ön számára, de igazán komoly dologra csak a hónap végén kerülhet sor. Új kedvesét bárhol megismerheti, de leginkább egy utazás alatt. Akár külföldön, akár a metrón, vagy a villamoson.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük