Oroszlán augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán augusztus 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Sajnos ez a hónap nem sok jót tartogat az ön számára. Külső tényezők negatív hatásai miatt az Oroszlán nem lesz képes megfelelően teljesíteni a munkahelyén, így később sok mindent kell majd bepótolnia. Augusztusban ne a nyaraláson járjon az esze, hanem azon, hogy hogyan érje utol magát, és oldja meg a korábbi rossz döntései miatt keletkezett problémákat. Augusztusban már érzékelhetők lesznek a folyamatos kemény munka mellékhatásai, és a fáradtság jelei. Fontos, hogy ebben az időszakban az oroszlán jegyűek szánjanak elegendő időt a pihenésre, kikapcsolódásra is. Menjen el egy pihentető masszázsra munka után, sportoljon és engedje ki a fáradt gőzt. Meg kell tanulnia különválasztani a munkáját a magánéletétől így majd sokkal kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik.

Pénz és munka

A hónap közepéig az egész zodiákusban minden szem önre terelődik, az Oroszlán Újhold, a Vénusz és a Mars is az ön első sorsterületén tartózkodik, ez óriási lehetőséget ad az ön romantikus oldalának. Itt van az új szerelmek kezdetének ideje! Ezt a tüzes bolygócsoportosulást a Jupiter a tüzes Nyilas jegyéből megtámogatja, mely az ön ötödik sorsterülete. Bizony most az ön fellobbanó szerelme lángolásba csap át, majd lassabb, biztosan izzó parázzsá válik. Ez idő tájt kreativitása is kidomborodó, melyek nagy, átfogó feladatok megoldására teszik képessé.

Szerelem és család

Ez az ön hónapja! A hónap egy Oroszlán Újholddal kezdődik , és mindkét erotikát jelentő planéta az ön első sorsterületén halad keresztül. Ön nem győz válogatni a rengeteg jelentkező közül! Személye magával ragadó, varázslatos és minden szem önre szegeződik, ahol csak megjelenik. A hónap első napjai már a „vad becserkészésével” kezdődik, mindegy, hogy ön melyik nem képviselője – az Oroszlán-nő is vadász! Az egész hónap a szerelem, a játék és a vonzalom jegyében telik. Támogató sugárzást kap a Jupitertől a hónap közepén, ez a kapcsolatot elmélyíti. Önök egymásnak vannak teremtve!

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük