Oroszlán december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Az esztendő utolsó hónapja során az Oroszlán kedvére kiélvezheti a hosszú téli esték nyújtotta kényelmet és nyugalmat. Eszébe jutnak majd a régi barátai is, akikkel újra felveszi majd a kapcsolatot, és egyáltalán nem fog ódzkodni attól, hogy némi társadalmi életet is éljen. A december egy részét érdemes a tanulásra, és a fizikuma erősítésére fordítania. Decemberben ne sajnálja magától a jól megérdemelt pihenést, hiszen egy ilyen kemény munkával eltöltött év után igazán megérdemli. Lepje meg magát valami igazán különleges dologgal. Észre fogja venni, hogy az általános közérzete és hangulata is sokkal jobb lesz és még az a rosszindulatú személy sem tudja elrontani a jó kedvét, aki valószínűleg felbukkan majd ebben az időszakban az életében.

Pénz és munka

Ebben a hónapban jól megy az üzlet, ha ön vállalkozó, és a munkahelyén is gördülékenyen haladnak az ügyek. Gyermekeivel, családjával kellemesen töltik a telet és az ünnepeket. Önnek a Jupiter a hatos sorsterületére fog lépni, amely az egészségi állapotot előnyösen befolyásolja, javul a munkakörnyezete is, ebben a ciklusban új munkát is kaphat, amely jelentősen megnöveli életszínvonalát. A karácsonyi Bak-újholdat a családdal tölti nagy boldogságban.

Szerelem és család

A Nap helyzete rengeteg kikapcsolódásra, szórakozásra utal. Valószínűleg önt egy munkatársa fogja elcsábítani, aki már rég kivetette önre a hálóját. A hónap közepén kiderül, hogy a kapcsolat tartós marad-e, függetlenül attól, hogy ön kapcsolatban áll vagy sem. Ugyanis a Vénusz a Bak jegyében csak tartós és komoly kapcsolatokat hoz, a Szaturnusszal együttállva, bármit képes stabilizálni, és a Mars, a szenvedélyek bolygója is támogatja az új kapcsolatot.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük