Oroszlán Horoszkóp 2023 – pénz, munka, család

A csillagok előrejelzése szerint a 2023-as év a személyes fejlődésről fog szólni, mely szinte minden Oroszlán számára nagyszerű hír. Minden bizonnyal sokkal több energiája lesz a munkája elvégzéséhez, és valamivel tovább bírja majd az esti szórakozást is. Kreatív energiája a csúcson lesz, de nem biztos, hogy ez befolyással lesz a valósághűségére. Nagyszerű év lesz ez a személyes célok és álmok megvalósítására, és szinte bármit megtehet, ha elég erőteljesen próbálkozik – még a legnehezebb időszakokban is.
Horoszkóp Oroszlán 2023 – olvassa el a cikkben. Itt horoszkópot talál a témákról: szerelem, család, kapcsolatok, egészség, szépség, karrier, pénz, munka és még sok más.

Horoszkóp Oroszlán 2023 – pénzügy és karrier

Az Oroszlán 2023-as horoszkópja a munkára összpontosít. E tűzjegy szülöttei, akiknek uralkodó csillaga maga a Nap, rendkívül céltudatosak és kitartóak, így nincs olyan kihívás a karrierjük terén, ami megrémisztené őket. Erős kreatív energiával rendelkeznek, amit gyakran arra használnak, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. Szeretik, ha a dolgok az ő kedvük szerint alakulnak, szóval hajlamosak az irányításra, amit a környezetük nem mindig fogad szívesen. 2023 elején, az Oroszlán olyan területeken ütközik majd problémákba, amikre korábban nem számított. Ekkor óvatosnak és diplomatikusnak kell maradnia, és előre át kell gondolni a dolgokat, mind a kapcsolatok, mind a munka tekintetében. Ne féljen megkérni egy barátját, hogy segítsen a tervezésben, és ne feledje, hogy nem kaphat meg mindent azonnal. Tavasszal a horoszkóp a karrierje felé irányul majd. Mindenhonnan érkeznek az állásajánlatok, és ezek közül néhány azt is megköveteli, hogy külföldre utazzon. Ebben az esetben alaposan át kell gondolnia, hogy vajon megéri-e a lehetőség. Oroszlánként a vezető szerepet részesíti előnyben, így hétköznapi munkásként nem tudna kiteljesedni. Ha jár valami üzleti terv a fejében, akkor ez az idő tökéletes arra, hogy megvalósítsa azt. A pénzügyi helyzete várhatóan veszélybe kerül 2023 közepén, ami depresszióhoz és szorongáshoz vezethet. Ne feledje viszont, ha képes volt belekerülni ebbe a helyzetbe, akkor meg is fogja találni a kiutat. Fontos, hogy ne essen kétségbe, és ne hagyja, hogy valaki más kezelje a pénzügyeit. Lehet, hogy az illetőnek nincsenek jó szándékai, és az Ön helyzete még rosszabbodhat is. Ősztől egészen az év végéig a horoszkóp végre a kapcsolatainak kedvez majd. A munkahelyen az Oroszlán megérdemelt békére számíthat, és így rengeteg idő marad családi látogatásokra vagy kirándulásokra. A hosszú távú kapcsolatok nagyon erősek lesznek, így bármilyen akadály kerül is az útba, könnyedén átmegy azon, és továbblép. Különböző sporttevékenységekkel is erősítheti kapcsolatait, mint például a tollaslabda vagy az asztalitenisz.

Szerelem

2021 a változások éve lesz, ha a kapcsolatokról van szó – legyen szó akár romantikus, akár más jellegű kapcsolatokról. Lehet, hogy a szerelmi életében jelenleg problémák vannak, mert úgy érzi, hogy nem a megfelelő emberrel van együtt, vagy nem megfelelően áll a kapcsolathoz. Két dolgot tehet, amikor ezzel szembesül: vagy tesz egy próbát, és kijavítja a dolgokat, vagy pedig nemes egyszerűséggel szakít. Valószínű, hogy szeretne a partneréről több mindent megtudni, ami vagy izgalmasabbá, vagy még szörnyűbbé teheti a kapcsolatot, attól függően, hogy mi az, ami tudatosul Önben.
Amennyiben épp kereső fázisban van, mert még nem találta meg az igazit, akkor valószínűleg boldogabb lesz egy laza kapcsolatban, mintha kötelezettségvállalásra kényszerítené saját magát. Egy valamire azonban nagyon ügyeljen: semmi esetre se kezdjen viszonyt ebben az évben olyan személlyel, akihez baráti szálak fűzik. Ez csak bajhoz vezet! A családdal vagy a barátokkal való kapcsolatok tekintetében úgyis nagyon sok kompromisszumot kell kötnie, és sok esetben csak is Önön múlik, hogy ez ennek milyen kivitele lesz. Oroszlánként azonban ez nem fog problémát jelenteni.

Horoszkóp Oroszlán 2023 – család

2021-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.
Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. Az elvetett magok mindig kicsíráznak, az ápolásukról, a metszésükről neked kell gondoskodnod. Rajtad múlik, mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad támasszá válsz-e.
Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére, s javul-e a helyzeted, gyarapodsz-e, fejlődsz-e – akár anyagiak, szerelem, karrier vagy épp tanulás terén.

OROSZLÁN horoszkóp 2023

Tüzes jegyedhez nem méltó módon meglehetősen sok lehetőséget pazaroltál el 2023-ban. Ideje a drasztikus változásoknak, a cselekvésnek, a tetteknek. Oroszlán vagy, erős, akaratos, ambiciózus, képes bármire, – hát használd a tudásodat! 2023-ben nem kerülheted el a pozitív változásokat, hacsak nem folytatsz tudatosan struccpolitikát! Ugye nem teszel ilyesmit?
Az újesztendő a fordulatok és új lehetőségek pillanatát hozzák el számodra. Igaz az is, hogy nem csupán fény és csillogás jellemzi majd a mindennapjaidat, hanem alkalmanként jönnek kudarcok és méretes akadályok, de unatkozni biztosan nem fogsz. A tavasz folyamán gyakoriak lehetnek a konfliktusok, feleslegesnek tűnő összetűzések családtagokkal, barátokkal, vagy akár kollégákkal is. Ahelyett, hogy megemeled a hangod, inkább tűnődj el ezeken a helyzeteken, ugyanis sokat tanulhatsz belőlük: toleranciát, megértést és a végén remek kompromisszumok születhetnek. Igyekezz mihamarabb megoldani minden problémát! Kora ősztől nagy mozgalmasság jellemzi az év hátralévőrészét, szakmai területen előrelépés mutatkozik.

Munka & Anyagiak

2021-ban az Oroszlán sokkal jobban fog koncentrálni munkavégzés közben, mint valaha is. Bár lehet, hogy időnként felbosszanja magát a bürokrácia útvesztőiben, munkája nagyrészt könnyű és élvezetes lesz a számára. Ugyanakkor valószínűleg több munkát is vállal magára, mint általában. Próbáljon meg jó kapcsolatot ápolni a munkatársaival és a feletteseivel, mert ez stabilitást teremthet a munkahelyén, sőt segíthet abban is, hogy előre lépjen. Ügyeljen arra, hogy ne alakítson ki, vagy ne keveredjen a munkahelyén konfliktushelyzetekbe. Bár ezzel is felhívja magára a figyelmet, mégsem a legjobb módja annak, hogy kilógjon a sorból. Viszont, ami a pénzügyeket illeti, 2023-ban jobban hajlik arra, hogy megtakarítson, semmint arra, hogy költsön. Emiatt valószínűleg jobban összpontosít a költségvetésére, és több figyelmet fordít rá, mint az elmúlt évben. Használja ki a lehetőségeket, melyek Önre leselkednek, és sokkal több pénzt keres 2023-ban, mint az eddigi években összességében.

Egészség

A csillagok előrejelzése szerint az Oroszlán 2023-ban a szokásosnál jóval impulzívabbnak érzi magát. Szeretne új dolgokat kipróbálni, új kalandokban részt venni, ami persze nagyszerű hatással lesz mind az elméjére, mind a testére. Valószínűleg hatalmas élvezetet jelent majd, amikor új ízeket kóstol meg, vagy új gyakorlatokat próbál végrehajtani. Az étkezési problémák megelőzése érdekében azonban különösen fontos ebben az évben a megfelelő étrend betartása. Az Oroszlánra általánosan jellemző probléma az alváshiány, ezért próbáljon többet pihenni, hogy elkerülje az általános fáradtságot, és az ezzel járó egészségügyi problémákat.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán június Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 június asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük