Oroszlán július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán július 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A magánéletét ebben a hónapban a nyugalom fogja jellemezni. Az önben izzó szenvedély tüzének izzása kissé alábbhagy ugyan, viszont akár egy életre szóló kapcsolatra is szert tehet. A Július kiváló periódus lesz a tartós párkapcsolatban élők számára. A horoszkóp szerint az Oroszlánnak elsősorban az egészségi állapotára kell majd fokozott figyelmet fordítania. Könnyen meglehet, hogy figyelmetlenség miatt néhány olyan kisebb fizikai sérülést szenved, amelyek időlegesen eltérítik a kitűzött céljaitól. Az elmúlt időszak komoly volumenű munkaterhelésének és a temérdek túlórának köszönhetően jóval erősebbé, tapasztaltabbá válik. Megtanulja, hogy hogyan kezelje a stresszes helyzeteket, és azt is, hogy szakítson kellő időt a pihenésre és a szeretteire még egy nagyon kemény munkával teli hét folyamán is. Soha ne hanyagolja el a szeretteit, és szánjon időt a párjára is, hiszen a romantika is rendkívül fontos az ember életében. Az oroszlán jegy szülöttei jóval érettebbé válnak majd ebben a periódusban.

Pénz és munka

A hónap első napjaiban a Mars belép az ön első sorsterületére, és rögtön egy feszítő fényszöget alkot az Uránusszal, ami az ön karrier sorsterületén halad át. Munkahelyén akadályokba ütközik tervének véghez vitelével, vagy főnöke nem engedélyezi azt a projektet, amit ön javasolt – le kell nyelnie a békát. Ön rengeteget dolgozik, egy másik témában viszont néhány napon belül sikert arathat. A hónap utolsó napjaiban belép a Vénusz az ön napjegyébe, ez önt erotikus kisugárzással ajándékozza meg, csak úgy ragadnak önre az ellenkező neműek.

Szerelem és család

Július 2-án a Mars belép az Oroszlánba, közben a Jupiter az ön szerelemért felelős életterületén ballag, mindkettő arról biztosítja önt, hogy a szerelmi és erotikus élete magas hőfokon ég. Ön hajlamos a megjelenésére, stílusára odafigyelni, ahová ön belép, minden szem önre tapad. Önt lenyűgözi a szerelem és az udvarlás izgalma és rituáléi. Szeret sütkérezni partnere ragyogó fényében, erre most minden esélye meg is lesz, ugyanis meglévő kapcsolata is biztosítja ezt. De ha ön most független, akkor a Vénusz a hónap végén belép az Oroszlán jegyébe és orvosolja ez a hiányt, egy luxus iránt fogékony partnerrel.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán január Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 január asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük