Oroszlán május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán május 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A májusi hónap során az Oroszlán rendkívüli módon élvezni fogja az élete minden egyes momentumát. Ebben a periódusban az Oroszlán csillagképben álló Vénusz planéta hatása nagyon erős lesz, így ideális lesz a flörtölésre és a kalandokhoz. Ez a bolygóállás ráadásul nem csupán a friss kapcsolatokra, hanem a komoly párkapcsolatokra is kifejti majd a hatását, aminek köszönhetően azok új erőre kapnak. Az viszont fontos, hogy ebben az időszakban se hanyagolja el a családtagjait. A május lesz az első, a komolyabb leterheltséggel járó hónapok közül az oroszlán jegyűek számára. Ez főként a munkájuk terén lesz érzékelhető, mivel több kiemelt fontosságú problémát kell majd egyidejűleg megoldaniuk, a lehető legrövidebb időn belül. Valószínűleg nem ön lesz majd az okozója ezeknek a gondoknak, de próbálja meg kerülni a nyílt konfliktusokat a munkatársaival és a főnökeivel. Tartsa mindig észben, hogy egy hajóban eveznek ezért fontos, hogy gördülékenyen tudjanak együttműködni.

Pénz és munka

A hónap elején külföldre utazhat, ahol kiválóan érzi magát, ez leginkább egy tanulmányi útnak felel meg. Május második hetében a karrier területén négy planéta segíti önt, hogy a hivatásában kiemelkedő munkát végezzen, amire most mindenki felfigyel, hiszen önből csak úgy záporoznak az ötletek, amivel a cég bevételi forrását meg tudják növelni. A hónap közepétől ön kissé visszafogja magát, úgy érzi, jó lenne egy kis időt egyedül tölteni. Ez teljesen jogos, hiszen rengeteget dolgozott és a fáradt gőzt most kiengedhetné egy vidéki hotel parkjában.

Szerelem és család

Az ön szerelem sorsterületén tartózkodik a Jupiter, aki a hónap középső dekádjában megismerteti önt külföldön egy nagyon izgalmas személlyel. Az is lehet, hogy a felettese az illető, de önök most nagyon egymásra találnak. Május végére a kapcsolat egyenesen az egekben szárnyal. Ha ön házasságban él, akkor valószínűleg sokszor elkíséri partnerét külföldi útjaira.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük