Oroszlán március Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 március asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán március 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A horoszkóp szerint a március egy remek időszak lesz az Oroszlán számára, és pozitív változásokat hoz majd a magánélete terén is. Ugyanez viszont nem mondható majd el a karrierje esetében, ugyanis még egy pillanatnyi figyelmetlenség is elegendő lesz ahhoz, hogy hibát kövessen el. Folyamatosan fokozottan kell koncentrálnia, ami felemészti az erőtartalékait, ezért érdemes a szabadidejében például sportolás révén levezetni a stresszt, és feltölteni a lemerült belső akkumulátorait. A március egyáltalán nem megfelelő időszak az oroszlán jegyűek számára a komoly döntések meghozatalára. Tény, hogy a jegy szülöttei olyankor elégedettek, boldogok, ha minden az ő elképzelésük szerint történik, és általában jó döntéseket is hoznak, viszont ezúttal ön olyan baklövéseket is elkövethet, amelyek miatt némi önkritikát is kell majd gyakorolnia. Mérlegeljen gondosan, vegyen figyelembe minden érvet és ellenérvet, így nem fog elhamarkodott döntéseket hozni.

Pénz és munka

A Vénusz átlép a Vízöntő jegyébe, ez pedig az ön komoly kapcsolatokat jelző sorsterülete. Lassítson! Koncentráljon arra, hogy minél jobban érezze magát! A párkapcsolat területén kellemes változások várhatóak, ha egyedülálló, megismerkedhet valakivel, és a kezdeti vonzalom rövidesen szerelemmé mélyül. A hivatásában sajnos nem ilyen ragyogó a helyzet. A Merkúr, az év uralkodó bolygója hátráló mozgásba kezd, és ez így marad egész hónapon át. Legyen a munkájában nagyon alapos, és véletlenül se adjon fel semmit, még akkor sem, ha nagy nehézségekbe ütközik.

Szerelem és család

A Vénusz, a szerelem bolygója, még ebben a hónapban át fog lépni az ön komoly kapcsolatokat jelző sorsterületére. Végre sikerül legyőzni a sok vitát, a sok feszültséget, és végre sokkal több ideje jut majd a párjára is. Valóban ez a kulcsa a boldogságának. Gyönyörűnek ígérkezik ez a március! Ha még nem lenne párja, akkor a kora tavasz nagy reményekkel kezdődik, a bolygók új szerelmet, sőt komoly kapcsolatot ígérnek önnek. Őrizze meg hidegvérét, ne görcsöljön ezen, hanem várja meg a párját, mert hirtelen és különleges módon fog belépni az életébe.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük