Oroszlán november Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 november asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán november 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Novemberben a kedvező csillagállásnak köszönhetően az emberi kapcsolat terén a tökéletes harmónia, és a nyugalom varázsát élheti át. Ez a periódus ideális lesz az Oroszlán számára arra is, hogy egy magasabb szintre lépjen a párkapcsolatában. A családtagjaival való kapcsolata is zavartalan, és tökéletesen harmonikus lesz. Az esetlegesen felmerülő kisebb nézeteltéréseket pedig gyorsan meg tudja majd oldani. Novemberben némi “őszi depresszió” jelentkezhet önnél. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A múltat amúgy sem lehet megváltoztatni, örüljön inkább annak ami megadatott önnek és élvezze a jelent. Oroszlán december >>

Pénz és munka

A hónap elején még lesz oka némi panaszra az egészségét illetően, de ez nem tart tovább egy hétnél. Lehet, hogy ingatlanvásárlásra adja a fejét, vagy a család többi tagja, és már ki is nézték az ingatlant. Ha ez így van, és önnek is tetszik a lakás, menjen többször el a helyszínre és ne döntsön rögtön, a Merkúr hátráló, most valami nem sikerülne jól. Inkább beszéljenek a részletekről, fizetési ütemezésről, ki mit vállal érte. A szerződéskötés ráér a következő hónapban is.

Szerelem és család

A Nyilasban járó Vénusz a hónap első napján belép horoszkópja ötödik házába, és egész hónapban ott is marad. Ez idő alatt sokan próbálnak a kegyeibe férkőzni! Ön persze igen magasra tette a lécet, úgyhogy a legtöbben az első próbálkozásnál elbuknak. Az elmúlt időben csalódások is érték, sajnos ez a hónap közepén megismétlődik, de hamar kiheveri, mert körülbelül ennyire is számított az illetőtől. Az utolsó héten önre találhat az igazi, aki kárpótolja az elmúlt időszak viszontagságaiért.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán június Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 június asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük