Oroszlán október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

A horoszkóp alapján ez az időszak ideális lesz az Oroszlán számára arra, hogy ismét a kapcsolataira fókuszáljon. Töltsön el egy kellemes, nyugodt estét a partner társaságában, vagy utazzon el vele egy hosszú hétvégére. Tartsa észben, hogy az októberi időszakban a partnerével együtt töltött meghitt pillanatok tovább erősítik a kettejük közötti köteléket. A szingliként élő Oroszlán csillagjegyűek számára ez a periódus kiváló lesz a szórakozásra, és a bulizásra. Az október szintén egy sikerekben gazdag hónap lesz az oroszlán jegy szülöttei számára. A csillagok stabil pozíciót vesznek fel, így ennek köszönhetően minden probléma lekerüli önt. Újra átélheti a mindent elsöprő szerelem érzését egy új kapcsolatnak köszönhetően. A párkapcsolatban élő oroszlánok sikeresen felülemelkednek a korábbi nézeteltéréseiken, így tökéletes harmónia és béke köszönt be a kapcsolatukba. Oroszlán november >>

Pénz és munka

Rengeteg munkája lesz ebben a hónapban, valószínűleg sok ötlettel és tervvel, sok rövidebb utazással, és elképzelhető, hogy szétszórja az energiáját. Pedig ezzel most óvatosan és beosztással kellene gazdálkodni… Különösen elfoglalt lesz a másokkal való kapcsolattartás, megbízások tekintetében. A harmadik sorsterülete miatt rengeteg tárgyaláson kell részt vennie, és némely megbeszélése felhevülhet és vitává alakulhat. Türelmetlensége és impulzív magatartása miatt óvatosan vezessen, és általában a kétkezi munka végzésében is ajánlatos odafigyelni, mert a Szaturnusz a Marssal kvadrátban áll. Ez a hónap az intellektuális feladatok elvégzésére kiválóan alkalmas.

Szerelem és család

Ha régóta él párkapcsolatban, most porszem kerülhet a gépezetbe, ugyanis önök mindketten kissé karrieristák és túl sok időt töltenek a munkahelyükön, emiatt az otthon melege kezd kissé kihűlni. A hónap végén már vitatkoznak is, pedig önökre az egymás tisztelete sokkal inkább jellemző. Jó lenne, ha tudatosan törekedne arra, hogy kapcsolatuk visszaálljon a normál állapotra.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük