Oroszlán szeptember Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 szeptember asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Oroszlán szeptember 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Szeptemberben a csillagállás jelentős mértékben megváltozik, ami az Oroszlán esetében ismét egy pozitív időszak beköszöntét jelenti. Fontos, hogy ne feledkezzen meg azokról, akik korábban kisegítették, és a lehető leghamarabb viszonozza a szívességüket. Ebben az időszakban a pihenésre is bőségesen elegendő ideje lesz, amire rá is szolgált, ezért használja ki, amennyire csak tudja. Szeptemberben sokkal nyugodtabb lesz a helyzet a munkahelyén. Békés időszak vár önre és a családi problémák miatt sem kell majd aggódnia. Ez a periódus ideális lesz a kikapcsolódásra is. A csillagok kedvező állásának köszönhetően a párkeresésben érdekelt oroszlán jegyűekre sikeres “vadászat” vár. Számos izgalmas kalandban lehet része, és az is megeshet, hogy rátalál élete párjára.

Pénz és munka

Ebben a hónapban rengeteg komoly munka vár önre, az elismerésben és a pénzügyekben sem lesz hiány. Az Uránusz az ön karrier sorsterületén halad visszafelé, bizonyára valamilyen változást hoz hivatásában – nem ismeretlen területen, éppen hogy olyat fog önnek visszahozni, melyet valaha már csinált, de most más hozzáállással kell a feladatokat kezelni. Ön rengeteg töpreng, hogyan lehetne jobban csinálni. Nyugodjon meg, az ön szervezőkészsége és kreativitása felülmúlhatatlan, ez a sikert garantálja. Egy külföldre betervezett nyaralása a rengeteg munka miatt viszont kútba eshet, ne bánkódjon ezen, az még pótolható.

Szerelem és család

A szerelmi életében már a hónap első napjaiban csalódást kell elszenvednie, ön nem tűri azokat az embereket maga körül, akik nem mondanak igazat, így az illető valószínűleg ajtón kívül találja magát. Nem kell sokat várni az új jelentkezőre, akit valószínűleg egy kulturális eseményen ismer meg, és nagyon színvonalas programokkal, vacsorákkal fogja önt kényeztetni, még sem tudja önt megtartani. Az igazi a hónap legutolsó napjáig várat magára. Nagyon sok feltételt szabott a kijelölt személynek, a következő hónapban megtudhatjuk, hogy megfelelt-e a nem kis elvárásoknak.

Ellenőrizze is

Post Image

Oroszlán április Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 április asztrológiai horoszkópja – Oroszlán témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük