Rák december Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 december asztrológiai horoszkópja – Rák témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Rák december 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

December során az emberi kapcsolatai erősek és harmonikusak lesznek, viszont nem árt, ha kerüli a párjától való túlzott és nyilvánvaló függőséget. Ez főként olyan esetekben fontos, ha úgy érzi, hogy az érzései nem találnak 100%-ban viszonzásra. Ebben a periódusban a Rák csillagjegyűeknek tartózkodniuk kell a kisebb-nagyobb vitákban való részvételtől, mivel ezek bármikor könnyen elfajulhatnak. A decemberi időszak kiváló alkalmat teremet a rák szülöttei számára arra, hogy visszatekintve átgondolják az elmúlt év történéseit. Komoly sikereket mondhat magáénak, olyanokat amelyekre joggal lehet büszke is. Ne váljon ettől túlzottan önelégültté, és legyen óvatos, mert bármikor összehozhatja a sors olyan emberekkel, akik irigyek az elért sikereire, és az is megeshet, hogy megpróbálnak hasznot húzni belőlük. Rák január >>

Pénz és munka

A hónap úgy kezdődik, hogy a Jupiter belép az ön hetedik sorsterületére, amely a törvényes kapcsolatok felett uralkodik. A Vénusz már néhány napja ott tartózkodik, és az Uránusz is egy trigonnal támogatja mindkettőt. Ez egy váratlan, izgalmas párkapcsolatot hozhat önnek. Ezen a területen tartózkodik a Szaturnusz és a Plútó is, ami megnehezítheti, de tartósíthatja is ezt a kapcsolatot. A nem működő kapcsolatok véget érhetnek, és a Bak-újhold által egy szenvedélyes szerelem léphet a helyébe. Ha a munkája a nagy nyilvánosság elé kerül, a Jupiter biztosítja önnek a népszerűséget.

Szerelem és család

A hónap második napján a Jupiter átlép a Bak jegyébe, a társkapcsolatok életterületére, ahol még a Vénusz is tartózkodik. E két bolygó együttállása ígéri a nagy szerelmet, az eljegyzést. Csakhogy ezen a sorsterületen tartózkodik a Szaturnusz és a Plútó is közeli együttállásban, ez pedig igen kétes áldás. A két utóbbi a tartós kapcsolatokat próbatétel elé állítja, az újakat általában valamilyen kötelességvállaláson keresztül megerősíti.

Ellenőrizze is

Post Image

Rák július Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 július asztrológiai horoszkópja – Rák témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük