Rák május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Rák témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Rák május 2023 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Májusban a Rák csillagjegyűeknek érdemes minden idejüket és energiájukat a karrierjük építésére fordítani. A Bika csillagképben álló Napnak köszönhetően egy rendkívül gyümölcsöző időszak fog beköszönteni az életében, ráadásul remekül érezheti magát a barátai társaságában is, ezért legalább egy estét szánjon rájuk. Viszont fontos, hogy a feltöltődést és a pihenést se hanyagolja el, így képes lesz felkészülni az önre váló kihívásokra. A május beköszöntével a Rák elkerülhetetlenül kiszakad majd a szinte már utópisztikus nyugodt világából. Mivel eléggé irreálisan gondolkodó, euforikus hangulatú emberekkel volt körülvéve, ezért kissé megfeledkezett a valóságról és az objektív gondolkodás fontosságáról. Emiatt megtörténhet, hogy majdnem elkerüli a figyelmét egy olyan fontos dolog, ami maximális koncentrációt és az azonnali megoldást igényel. Elég sok problémával kell megbirkóznia, de a képességeinek köszönhetően viszonylag gyorsan úrrá lesz a kialakult helyzeten.

Pénz és munka

A hónap első két hete rengeteg munkával és anyagi javakkal látja el önt. A Mars az ön tizenkettedik sorsterületén némi bosszúságot okozhat, amit ön nem akar kibeszélni magából, ezért inkább csak duzzog. Május 16-án a Mars belép az ön jegyébe, ez megfelelő energia-mennyiséghez juttatja, rengeteg munkát képes ellátni. Ugyanebben az időben négy planéta helyezkedik el az ön barátokkal kapcsolatos életterületén: nagyon sok időt igényelnének most öntől barátai.

Szerelem és család

A hónap második felében a Mars belép a Rák jegyébe, a Vénusz pedig a Bika jegyében együttáll az Uránusszal az ön barátokat képviselő sorsterületén. A szerelem most villámcsapás szerűen köszönhet önre, nem tud és nem is akar ellenállni ennek a hatalmas vonzerőnek. Az már csak a hab a tortán, hogy ez idő tájt a Hold az ön szerelmi sorsterületéről szenvedéllyel fűszerezi ezt a kapcsolatot.

Ellenőrizze is

Post Image

Rák augusztus Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 augusztus asztrológiai horoszkópja – Rák témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük