Rák október Horoszkóp 2022

Az állatöv jel 2022 október asztrológiai horoszkópja – Rák témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, pénz, munka, kapcsolatok és mások. A cikk mindezt megtudja: mit érdemes csinálni, és mit nem érdemes? Hallgassa meg horoszkópunk tanácsát, és minden rendben lesz veled! Horoszkóp Rák október 2022 – olvassa tovább!

Karrier és pénzügyek

Októberben a csillagoknak köszönhetően nem lesz híján az önfegyelemnek, amire ebben az időszakban igencsak szüksége is lesz. A szingliként élő Rák jegyűek számára ez a periódus ideális lesz a lelki társuk megtalálására. A horoszkóp szerint nem érdemes semmit sem elsietnie, bár könnyen meglehet, hogy ebben az évben nem lesz később lehetősége komoly kapcsolat kialakítására. A családtagjaival a kapcsolata harmonikus lesz, és egyáltalán nem adódnak majd problémái. Ez az időszak a legmegfelelőbb arra, hogy megtalálja a “nagy Ő-t”. A szerencse az ön oldalán áll, ezért ne habozzon és használja ki a kínálkozó lehetőségeket. A rák jegy szülöttei számára különösen fontos, hogy októberben nyitott szemmel járjanak a világban. Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget az első benyomásoknak, hiszen gyakran megesik, hogy az a személy, akit elsőre szimpatikusnak talál, a későbbiek során mégsem felel meg az ön elvárásainak. Másrészt viszont egy elsőre zárkózottnak, félénkebbnek tűnő személyről később kiderülhet, hogy pont ideális társ az ön számára.

Pénz és munka

A hónap elején négy planéta vonul át a negyedik sorsterületén, sor kerülhet apróbb lakásfelújítási feladatokra, amiből nagyobb is lehet, vagy olyan munkálatok is sorra kerülhetnek, amikre igazán nem számított. Esetleg a munkások késnek, vagy félig végzik el a munkájukat, ön pedig párjával zsörtölődik, hogy ki a felelős ezért. Ha ön független, akkor számíthat egy új, tartós szerelemre a hónap vége felé. Egy rövidebb külföldi utazásban is része lehet. Ha itthon marad, sem munkával tölti a hónap utolsó hetét, hanem a jól megérdemelt pihenéssel.

Szerelem és család

Ha ön kapcsolatban van, otthon áll a bál. Ki tudja miért, de most elégedetlenek egymással, mindkettőjük tudja, hogy a másiknak mi lenne a kötelessége, de a sajátjáról némán hallgat. Ha kapcsolatuk régi, hamarosan túljutnak ezen a mélyponton. A hónap utolsó dekádjában önre köszönhet egy romantikus szerelem, akkor is, ha ön nem független. Nos, a titkos szerelmi viszonyra ön nem alkalmas, úgyhogy döntenie kell!

Ellenőrizze is

Post Image

Rák február Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 február asztrológiai horoszkópja – Rák témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük