Skorpió Horoszkóp 2023 – pénz, munka, család

2021-ban a Skorpió életében a szenvedély kerül reflektorfénybe, melynek köszönhetően számos izgalmas eseményre, fontos felfedezésre és érdekes találkozókra kell számítania. Szinte csak azokkal az erőforrásokkal fog foglalkozni, melyek fontosak az életében, az önfegyelem azonban az egész év során alapvető követelmény. Nem fog letérni a helyes útról, ha nemes egyszerűséggel a szabályok szerint játszik. A 2023-as tartogat még valamit a jegy szülöttjének: úgy fogja érezni magát, mint aki felszabadult a múlt nyomása alól. Ebben az évben tehát végre szabadon dönthet. Jóval több energiája lesz, mint korábban, és általánosságban véve is boldogabb lesz, ezért ügyeljen arra, hogy minden percet alaposan kiélvezzen.
Horoszkóp Skorpió 2023 – olvassa el a cikkben. Itt horoszkópot talál a témákról: szerelem, család, kapcsolatok, egészség, szépség, karrier, pénz, munka és még sok más.

Horoszkóp Skorpió 2023 – pénzügy és karrier

A Szaturnusz erős befolyása miatt a Skorpióra vonatkozó Horoszkóp 2023 egy hullámvasútra hasonlít majd – folyamatosan fel és le mozog. A Mars által uralt víz elem szülöttjei nagyon különbözhetnek egymástól, ami azt jelentheti, hogy a legkedvesebb, de a legidegesítőbb emberek is köztük vannak. Ami a legtöbbjükben közös, az az erős akarat és a világos elképzelés arról, hogy mit is szeretnének.Januártól márciusig a Skorpió nem igazán fogja jól érezni magát senki társaságában, ami a barátaira, partnerére és családjára is vonatkozik. A horizonton nagy változások várhatóak, és velük együtt negatív gondolatok is előjönnek majd, ami miatt a legkisebb felmerülő problémán is felbosszantja magát. Ebben az időszakban jobb, ha nem indít vállalkozást, fektet be, vagy vált munkahelyet.Ahogy a tavasz megérkezik, a helyzet egyre jobbra fordul. Minden problémája eltűnik, és ezáltal az elméje újra kitisztul. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy ezt az időszakot személyes, szellemi, vagy akár karrier terén lévő növekedésre használja. Most teljes mértékben bízhat a megérzéseiben, így a legtöbbet ki tudja majd hozni minden lehetőségből. Különösen sikeres lesz, ha csapatban dolgozik, ahol természetes és alkalmas vezető válik Önből.A nyár ideális alkalom lesz arra, hogy a kapcsolatain dolgozzon, különösen a szerelmi kapcsolatain. Ebben az időszakban a Skorpió és partnere probléma nélkül egyetért majd mindenben, ami felébreszti majd az érzékiséget, ami csak egy jelzésre cárt. A horoszkóp szerint a munkahelyén semmi kellemetlen meglepetés nem várható, úgyhogy ha szeretne, nyugodtan elmehet akár egy romantikus nyaralásra is.Az ősz és az év vége rendkívül örömteli lesz a szingli Skorpiók számára. Bár kint dermesztően hideg lesz, egy érdekes személy lép majd be az Ön életébe, aki felmelegíti majd a szívét. Ha már egy ideje tetszik Önnek valaki, itt az idő cselekedni. Egész éven át sok erőt és kitartást szerzett, és ha ezt most kihasználja, akár azt a szerelmet is megkaphatja, amiről mindig is álmodozott.

Szerelem

Mint már említettük, 2023 egy rendkívül szenvedélyes év lesz a Skorpió szülött számára. Bár nem jellemző Önre a hűtlenség, de minden esély meg van rá, hogy hiába él párkapcsolatban, hajlamos lesz házon kívül is kutatni a boldogságot. Ennek tekintetében számos romantikus randevúban, szenvedélyes szexuális élményekben lehet része. A lebukás veszélye nem fenyegeti, de nem ártana, ha a partnerével is egy kicsit nyitottabban viselkedne. Továbbá ne feledkezzen meg a kompromisszumokról sem, és ügyeljen arra, hogy megértse a partnerei igényeit is, legalább olyan jól, mint a sajátjait.
Amennyiben jelenleg egyedülálló, akkor 2023 abszolút ideális év lesz az új partner felkutatására, de akár az igaz szerelem megtalálására is. Csak annyit kell tennie, hogy elhagyja a jól ismert és biztonságosnak tűnő komfortzónáját, és kényelmét. Próbáljon ki új dolgokat, látogasson el új helyekre, és nyugodtan próbáljon szerencsét az online társkereső oldalakon. Egy valamire azonban ügyeljen: ne legyen túlságosan titokzatos. Ehelyett próbáljon inkább őszinte lenni, még akkor is, ha ez magában foglalja néhány titkának felfedését is.

Horoszkóp Skorpió 2023 – család

2021-ben más szelek fújnak, arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből megteremtsd, ami kellemetlen volt, azt átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged.
Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. Az elvetett magok mindig kicsíráznak, az ápolásukról, a metszésükről neked kell gondoskodnod. Rajtad múlik, mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad támasszá válsz-e.
Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére, s javul-e a helyzeted, gyarapodsz-e, fejlődsz-e – akár anyagiak, szerelem, karrier vagy épp tanulás terén.

SKORPIÓ horoszkóp 2023

Olyan érdekes, új és sorsdöntő lehetőségek sorát kínálja számodra a 2023-es esztendő, melyben régóta nem volt részed, és nem is igazán vártál komoly vagy épp látványos áttörést. Türelmed most megtérül, hát adj esélyt a sorsnak, hogy az elmúlt évek szorgalmát és odaadását valahogyan meghálálja neked.
Kiváló esélyed van arra, hogy végre kilépj az egyhangú és sehová nem vezető hétköznapokból, felfedezd az ismeretlent, kipróbáld magad új területeken, megmutasd a rejtett képességeidet, s mindezért cserébe később bezsebeld a jutalmadat. Légy kitartó és ambiciózus, tegyél valamit azért, hogy sorsod sokkal jobb irányba haladjon tovább!
Fontos, hogy barátaidat és azon embereket, akik körülvesznek, jól válogasd meg, mert közülük többen is okozhatnak komoly csalódást. 2023-ben el kell búcsúzni a rossz szokásoktól és a csakis hátráltató hatásokkal bíró emberi kapcsolatoktól. Keményen kell dolgoznod a sikerért, de az eredmények megérkeznek.

Munka & Anyagiak

Ezt a területet ugyanazok az energiák befolyásolják, amelyek felelősek azért, hogy a Skorpió élete ennyire szenvedéllyel teli lesz 2023-ban. Tele lesz energiával, hatalmas aktivitása lesz, de ez esetben nem csak Önön múlik a siker, hanem más emberek fognak jelentős szerepet játszani a karrierjében. Komoly üzleti partnerekkel, munkáltatókkal és befolyásos emberekkel fog találkozni, akik mind-mind hoznak valamit az életébe… a kérdés csak az, hogy miként fogadja ezeket. Ez egy csodálatos időszak lesz, amikor megtanulja és elfogadja (sőt átérzi) azt a tényt, hogy másokra is lehet szüksége, ha jobb eredményeket akar.

Egészség

A 2023-as év nem hoz sok változást az egészsége szempontjából, és szerencsére riasztó híreket sem tartogat. Ugyanakkor ez az év jelentősen megváltoztatja majd a hozzáállását és a nézeteit arról, hogy hogyan gondoskodik a testéről, a lelkéről és az elméjéről. Ez nagyon komoly előnyöket jelent, különösen az olyan egészségügyi gondok megelőzése érdekében, melyek egyéb esetben hajlamosak lehetnek kialakulni. A gerincoszlopa azonban érzékenyebb lehet, mint máskor, ezért javasoljuk különféle terápiák, vagy gyógytorna kipróbálását. Ezenkívül, ha allergiás, akkor arra fokozott figyelmet kell fordítania, mert az év során súlyosbodhat. 2023 nagy ajándéka a megnövekedett energiaszint, ezért sokkal lelkesebbnek érezheti magát, melynek köszönhetően sikeresen el is éri a céljait.

Ellenőrizze is

Post Image

Skorpió május Horoszkóp 2023

Az állatöv jel 2023 május asztrológiai horoszkópja – Skorpió témákban: szerelem, egészség, karrier, szépség, pénzügy, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük